Κρίσιμη συνάντηση σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στον Ολυμπιακό Βόλου κοιτάζουν την επόμενη μέρα και πως θα πορευτεί η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα Πέμπτη (25/5), αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των κ.κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, Ευριπίδη Τσιμπανάκου και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, προκειμένου

να τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος, εν όψει και της γενικής συνέλευσης. Εκεί, στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα γίνει γνωστή η σύνθεση της νέας διοικούσας επιτροπής, στην οποία πάντως, όπως όλα δείχνουν, θα είναι επικεφαλής οι Μποτσιβάλης, Τσιμπανάκος. Με την προϋπόθεση, βέβαια, να λυθούν κάποια εσωτερικά θέματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η διοικούσα επιτροπή αναμένεται να πλαισιωθεί κα με ορισμένα ακόμη άτομα, επιχειρηματίες, που επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά τον Ολυμπιακό.
Οι προπονήσεις, ως γνωστόν, έχουν σταματήσει και μέσα στον Ιούνιο και μετά την γενική συνέλευση, θα υπάρξουν οι συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές, για να δούμε ποιοι παίκτες, από το υπάρχον ρόστερ, θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις