Θετικές οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, του κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη και ορισμένων ακόμη ατόμων, τα οποία προέρχονται από το περιβάλλον του κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκου. Ο τελευταίος είναι εκτός Βόλου εδώ και δύο περίπου εβδομάδες και δεν συμμετείχε στη συνάντηση.

Υπάρχει η διάθεση, τόσο από τον κ. Μποτσιβάλη, όσο και από τον κ. Τσιμπανάκο να συνεχίσουν να ηγούνται του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα, ως προς τον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης της ομάδας. Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης έθεσε ορισμένους κανόνες, τους οποίους θα πρέπει να τηρήσουν οι κ.κ. Μποτσιβάλης και Τσιμπανάκος και τους οποίους υπέγραψαν οι δύο άνδρες. Οι ρόλοι στην ομάδα θα είναι διακριτοί, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει κι άλλους χορηγούς, ενώ θα βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα δύο εταιρείες, αλλά και ορισμένοι επιχειρηματίες εκτός Βόλου.
Σε γενικές γραμμές υπάρχει θετικό κλίμα στην ομάδα και οι εξελίξεις θα είναι προς όφελος του Ολυμπιακού. Στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, μέσα στον Ιούνιο, αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα αυτών που θα στελεχώσουν τη διοικούσα επιτροπή, θα τεθούν οι στόχοι και το πλάνο, πάνω στο οποίο θα βαδίσει ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις