Βασιλειάδης: Έρχονται κομβικές αποφάσεις για τη διαιτησία

Ο Γιώργος Βασιλειάδης προανήγγειλε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της διαιτησίας, ωστόσο τόνισε πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι γεμάτο δυσάρεστες εκπλήξεις και έκανε τη σύγκριση με το Survivor. Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού στο «Φως»:

«Γύρισα στο σπίτι και με υποδέχθηκαν τα παιδιά μου με το “Θρύλε ολέ”. Ο μικρός μου γιος, που το έμαθε μετά τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ, έχει τρελαθεί και το λέει συνέχεια. Οπότε τον πιάνω και του εξηγώ: “κοίτα, αν το λες κάθε μέρα αυτό, θα υπάρξει πρόβλημα!”», ανέφερε ο Γ. Βασιλειάδης για να απαντήσει στη συνέχεια σε ερώτηση για το αν εννοεί το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Μπαξεβάνης: «Είμαστε σίγουρα υπερβολικοί σε αυτή τη χώρα και πολύ συχνά μένουμε στους τύπους και χάνουμε την ουσία. Η ουσία για έναν εισαγγελέα και για κάθε δημόσιο λειτουργό είναι αν κάνει καλά τη δουλειά του. Σε αυτό θα πρέπει να ελέγχεται και όχι για το αν πανηγύρισε σε μια φάση, που παρεμπιπτόντως την πανηγύρισε όλος ο κόσμος. Συχνά, έχουμε υποκριτική συμπεριφορά σε τέτοια θέματα. Αλλά αναγκαζόμαστε. Όταν ανέλαβα υφυπουργός, με ρώτησαν τι ομάδα είμαι και εγώ απάντηση “είναι γνωστό, αλλά ας μείνουμε στο από σήμερα Εθνική Ελλάδα”.

Είμαι Ολυμπιακός και το ξέρουν όλοι. Αλλά προσπαθώ να το κοντρολάρω. Να προσέχω συνέχεια τη συμπεριφορά μου. Πήγα, για παράδειγμα, στον τελικό του μπάσκετ στην Κωνσταντινούπολη και καθόμουνα σαν χαζό, ανέκφραστος, ουδέτερος για να μη με τραβήξουν κανένα πλάνο και αρχίσουν τα σχόλια. Ωστόσο, τη στενοχώρια μου στο τέλος για την ήττα δεν μπόρεσα να την κρύψω».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις