Στοίχημα: Δε χάνει η Άρσεναλ, νίκη με Over για Ντόρτμουντ

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν στο σημερινό κουπόνι οι τελικοί Κυπέλλου ανά την Ευρώπη. Δύο από αυτούς, σε Αγγλία και Γερμανία, θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, ενώ προτάσεις προκύπτουν, επίσης, από τα πρωταθλήματα της Πολωνίας, της Αργεντινής, της Βραζιλίας, αλλά και από τα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε όχι μόνο να ενημερώνεστε για το στοίχημα, αλλά και, μεταξύ άλλων, να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα καζίνο στο ίντερνετ με άδεια λειτουργίας στη χώρα μας.

Να σώσει τη χρονιά η Άρσεναλ

Ξεκινάμε με τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, Άρσεναλ – Τσέλσι, στον οποίο θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 2.15. “Αποκούμπι” στο Κύπελλο αναζητούν οι “κανονιέρηδες”. Στο πρωτάθλημα δεν κατάφεραν καν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα, παρά το σερί των πέντε νικών στις τελευταίες αγωνιστικές, και η κατάκτηση εντός τίτλου θα σώσει κάπως την “παρτίδα” σε μία απογοητευτική, σε γενικές γραμμές, χρονιά. Από την άλλη πλευρά, οι “μπλε” είναι απόλυτα πετυχημένοι, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του σημερινού τελικού. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα με σχετική άνεση, καθώς τερμάτισαν με επτά βαθμούς περισσότερους από την 2η Τότεναμ, έχει βάλει ήδη θετικό πρόσημο στη σεζόν και το Κύπελλο θα αποτελέσει το “κερασάκι στην τούρτα”. Η Άρσεναλ έχει να αποδείξει πράγματα στον σημερινό τελικό, το κίνητρό της είναι, ίσως, ισχυρότερο από εκείνο της Τσέλσι και οι αποδόσεις στις οποίες “κυκλοφορεί” το 1Χ αξίζουν της προσοχή μας.

Σκορ, θέαμα και… νίκη για Ντόρτμουντ

Συνεχίζουμε με τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την επιλογή μας να είναι το “διπλό” σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.00. Από μία μέτρια σεζόν προέρχεται η Άιντραχτ, η οποία τερμάτισε στην 11η θέση της Μπουντεσλίγκα, συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς (11-9-14). Το φινάλε της στο πρωτάθλημα, μάλιστα, δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, καθώς μέτρησε τρεις ήττες και μία ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Η Ντόρτμουντ, από την πλευρά της, δεν κατάφερε ποτέ, ουσιαστικά, να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή φέτος, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη Μονακό. Είναι σήμερα το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και θα τη στηρίξουμε, συνδυάζοντας, όμως, τη νίκη της με το Over 2.5 γκολ, καθώς αναμετρώνται δύο ομάδες στα παιχνίδια των οποίων είναι συχνό φαινόμενο τα πολλά τέρματα.

Με τα γκολ στην Πολωνία

Περνάμε στην Πολωνία και την αναμέτρηση Άρκα Γκντίνια – Ρουχ Χορζόφ, στην οποία θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95. Χαρακτήρα τελικού έχει το σημερινό ματς για τις δύο ομάδες, καθώς με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε τη σεζόν, αμφότερες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, στο -1 από τις θέσεις της παραμονής οι γηπεδούχοι, στο -4 οι φιλοξενούμενοι. Η Άρκα Γκντίνια στην έδρα της έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει κάποιους βαθμούς το τελευταίο διάστημα, ωστόσο σπάνια κατορθώνει να κρατά το μηδέν στα μετόπισθεν. Η Ρουχ Χορζόφ, από την πλευρά της, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές (0-3-6), στις τρεις πιο πρόσφατες γνώρισε ισάριθμες ήττες, δεχόμενη 11 τέρματα συνολικά, ενώ, σε ευρύτερο πλαίσιο, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Περιμένουμε έναν αγώνα και αρκετά γκολ σήμερα, καθώς καμία από τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι, δεν πείθουν αμυντικά.

Νίκη για Κολόν

“Διασχίζουμε” τον Ατλαντικό και πάμε στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει τον “άσσο” στο παιχνίδι Κολόν Σάντα Φε – Χιμνάσια Λα Πλάτα, σε απόδοση 2.00. Η Κολόν παρατάχθηκε με πολλές απουσίες την προηγούμενη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Τεμπερλέι και δεν κατάφερε να πάρει το παραμικρό από το συγκεκριμένο παιχνίδι (3-0). Γνώρισε την πρώτη της ήττα μέσα στο 2017, ωστόσο συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς “τρίποντο”, καθώς είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ισοπαλίες. Ωστόσο, σήμερα έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες. Η Χιμνάσια διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος. Το χειρότερο για αυτή, δε, είναι ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της δεν κατάφερε καν να σκοράρει!

Κερδίζει η Ιντερνασιονάλ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Β’ Βραζιλίας και είναι το “διπλό” στον αγώνα Παϊσαντού – Ιντερνασιονάλ, σε απόδοση 2.00. Βρισκόμαστε στη 2η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να έχουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Η Παϊσαντού στην πρεμιέρα επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Οέστε και στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Παρανά. Η Ιντερνασιονάλ, από την πλευρά της, ξεκίνησε με το “διπλό” επί της Λοντρίνα (0-3) και έπειτα έμεινε στο 1-1 στο γήπεδό της με αντίπαλο την Α Μπε Σε Νατάλ. Η Ιντερνασιονάλ υποβιβάστηκε πέρσι από τη “μεγάλη” κατηγορία και φέτος θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο. Διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο και θεωρούμε ότι θα βρει τον τρόπο να πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς.

Χαμηλό σκορ στη Βαλένθια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Βαλένθια – Μπαρτσελόνα, στον οποίο θα πάμε με το Under 148.5 πόντους σε απόδοση 1.88. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την προημιτελική φάση των πλέι οφ της ACB στην Ισπανία και όποια κερδίσει σήμερα θα πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά. Πέντε φορές συνολικά έχουν αναμετρηθεί φέτος οι δύο τους και στα παιχνίδια τους παρουσιάζεται ένα “μοτίβο”. Στη Βαρκελώνη κυριαρχούν οι επιθέσεις, με την Μπαρτσελόνα να έχει δύο νίκες στο “σπίτι” της (94-82 και 91-79), ενώ στη Βαλένθια εμφανίστηκαν χαμηλότερα σκορ (83-61 για τα πλέι-οφ και 76-59 για τον δεύτερο γύρο της ACB), όπως και στο Final-8 του Κυπέλλου που συναντήθηκαν και η Βαλένθια κέρδισε 67-76. Τα παραπάνω δεδομένα, αλλά και η μεγάλη κρισιμότητα του σημερινού αγώνα θα “ωθήσει” τις δύο ομάδες σε πιο σκληρό παιχνίδι και αναμένεται να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις