Στ. Σιαμέτης: «Ιστορική ομάδα Ο Πηλέας, πρέπει ν’ αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΘ»

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία του Πηλέα, με την τελευταία προπόνηση να γίνεται στο γήπεδο ΕΤΒΑ, δυο ημέρες πριν την αναμέτρηση που θα κρίνει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ. Ο προπονητής Στέργιος Σιαμέτης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα…

για τον αυριανό αγώνα της χρονιάς κόντρα στις Μικροθήβες (5μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου) με εξαίρεση τον τραυματισμό του Σταύρου Δημόπουλου που έγινε στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας, με την ΑΕ 2002. Ο έμπειρος επιθετικός είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα συμμετέχει κι αυτό αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την ομάδα του Πηλέα, λόγω της εγνωσμένης αξίας του.
Ο προπονητής του Πηλέα, Στέργιος Σιαμέτης, δήλωσε σχετικά με τον αγώνα στο «goalpost.gr»
«Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι σ’ αθλητικά πλαίσια, που θα το ευχαριστηθούμε τόσο εμείς όσο κι ο κόσμος που θα έρθει να το παρακολουθήσει. Πιστεύω ότι θα κριθεί στις δυνατές μονομαχίες και το πάθος που θα δείξουν τα παιδιά. Εύχομαι να είμαστε εμείς οι νικητές της αναμέτρησης. Για μένα είναι πολύ ιδιαίτερο όλο αυτό που συμβαίνει, διότι έχω περάσει κι ως παίκτης από την ομάδα του Πηλέα, την οποία θεωρώ ιστορική και πιστεύω ότι πρέπει ν’ αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΘ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις