Με Χρ. Αναγνώστου στον πάγκο οι Μικροθήβες!

Ευχάριστη έκπληξη στα δεδομένα των Μικροθηβών αναμένεται να έχει η αυριανή αναμέτρηση, που θα δώσει το τρίτο εισιτήριο ανόδου στην Α ΕΣΠΘ, (5μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου) καθώς στον πάγκο της ομάδας αναμένεται να καθίσει, μετά από ένα διάστημα απουσίας κάποιων μηνών, ο…

Χρ. Αναγνώστου, που ξεκίνησε τη χρονιά ως προπονητής, ωστόσο στην πορεία υπέβαλε την παραίτησή του.
Παρόλο που ο ίδιος ήθελε να παραμείνει πιστός στην απόφαση του, φαίνεται ότι δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην επιθυμία φίλου, συνοδοιπόρου και Προέδρου της ομάδας των Μικροθηβών, Ηρακλή Γαρυφαλογιάννη.
«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πιθανότατα θα καθίσω εγώ στο πάγκο» ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Χρ. Αναγνώστου συνεχίζοντας. «Ο φίλος μου εδώ και 25 χρόνια, Ηρακλής Γαρυφαλογιάννης, που είναι και Πρόεδρος της ομάδας, ένας αφανής εργάτης, μου ζήτησε να είμαι εγώ στον πάγκο της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι, που είναι πολύ ιδιαίτερο για μας. Η δική μου πρόθεση κι επιθυμία είναι να μείνω πιστός στην απόφασή μου να απέχω, αλλά από την άλλη, μου είναι πολύ δύσκολο να χαλάσω την επιθυμία ενός τόσο καλού και σημαντικού για μένα φίλου και τελικά νομίζω ότι αυτό θα υπερισχύσει
Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι πάρα πολύ θα βρεθώ αντίπαλος και με τον φίλο μου Στέργιο Σιαμέτη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν κι αυτοί που θα έρθουν να το παρακολουθήσουν κι εμείς που θα αγωνιστούμε. Εμείς πραγματικά θέλουμε να το απολαύσουμε, διότι είναι πολύ τιμητικό για την ομάδα μας να φτάσουμε να διεκδικούμε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Η προσωπική μου άποψη δεν αλλάζει ποτέ και θα συνεχίσω να λέω αυτό που ανέφερα από την πρώτη ημέρα της φετινής χρονιάς. Δεν κάνουμε πρωταθλητισμό, κάνουμε αθλητισμό, το λέμε από την αρχή. Είμαστε μια πολύ καλή παρέα, περνάμε όμορφα μ΄ αυτό που κάνουμε κι ο λόγος που μας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσουμε την άνοδο είναι ότι στην ομάδα μας υπάρχουν και κάποια νέα παιδιά που, που με τη δική τους παρουσία μας έδωσαν την ώθηση να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε, άλλωστε, ότι το ογδόντα της εκατό των παικτών της ομάδας είναι εδώ για διάστημα από πέντε ως είκοσι χρόνια κι αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα…»
Σε ότι αφορά την προετοιμασία των Μικροθηβών, αυτή έγινε με αρκετά προβλήματα αφού τις δυο τελευταίες ημέρες η νεροποντή και το χαλάζι δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθούν οι προπονήσεις, έτσι όπως έπρεπε.
Σε ότι έχει να με απουσίες κι επιστροφές, εκεί είναι δεδομένο ότι θα απέχουν οι Νιφόρου και Κολώνης, λόγω των σοβαρών τραυματισμών τους στους χιαστούς, ενώ και ο Ρομάριο δεν θα μπορεί να συμμετέχει εξαιτίας τους σπασίματος που υπέστη στον αγκώνα.
Από την άλλη θα υπάρξει επιστροφή του Ευθυβούλη, που αναμένεται να βοηθήσει εφόσον χρειαστεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις