Συζητούν με προπονητές στον Ολυμπιακό Β., επαφές άμεσα και με παίκτες

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τη διοικούσα επιτροπή θα αναλάβει να οδηγήσει και τη νέα χρονιά τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει στασιμότητα στα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Αν λάβουμε υπόψη ότι το πιθανότερο είναι να ηγηθούν εκ νέου της ομάδας οι κ.κ. Μποτσιβάλης, Τσιμπανάκος, με ορισμένα νέα άτομα στο διοικητικό σχήμα, υπάρχουν επαφές με έμπειρους και αξιόλογους προπονητές με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες και άμεσα το θέμα θα κλείσει. Άμεσα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες της ομάδας, του οποίους θέλει να κρατήσει ο Ολυμπιακός και τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οκτώ-εννέα ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό, εφόσον βέβαια το επιθυμούν και οι ίδιοι, έτσι ώστε να υπάρξει ένας βασικός κορμός, πάνω στον οποίο θα «χτιστεί» ο Ολυμπιακός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θα γίνουν περίπου δέκα μεταγραφές, ενώ η ομάδα θα πλαισιωθεί και με άλλους πέντε-έξι νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Το ρόστερ θα αριθμεί 24 παίκτες, Έλληνες και ξένους, με τη διοικούσα επιτροπή, σε συνεργασία με τον προπονητή που θα αναλάβει, να προσπαθούν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.
Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει νέα συνάντηση του Ερασιτέχνη με τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, προκειμένου να προχωρήσουν ορισμένα πράγματα που είναι άμεσης προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις