Θέλει ακόμη δουλειά ο Ολ. Βόλου / Λεβαδειακός – Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στο Λεβαδειακό, που έκανε την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λιγκ, ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου να γνωρίζει την ήττα με σκορ 4-0. Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, που ήταν αρκετά ισορροπημένος και αδικεί…

…τους ερυθρόλευκους. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βαζάκα δεν έπιασαν υψηλού επιπέδου απόδοση, αλλά δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για γκολ και έκαναν ατομικά λάθη που χάρισαν στον αντίπαλο μια νίκη, με σκορ που δεν άξιζε βάσει της εικόνας του στο γήπεδο. Σαφώς πιο έτοιμος έδειξε ο Λεβαδειακός, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου φάνηκαν κουρασμένοι. Ενδεικτικό της διαφοράς ετοιμότητας των δύο ομάδων ήταν ότι ο Τάκης Λεμονής έκανε 4 μόνο αλλαγές, ενώ ο Γιώργος Βαζάκας χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες.

Ο Γιώργος Βαζάκας παρέταξε τον Ολυμπιακό Βόλου με τερματοφύλακα τον Θοδωρή Γκίτκο, το Λευτέρη Γιαλούση δεξιό μπακ και το Δημήτρη Κόμνο αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Θανάσης Κωστούλας και Βαγγέλης Γκότοβος. Αμυντικά χαφ για την ομάδα του Βόλου, που παρατάχθηκε με 4-2-3-1, ήταν οι Εγκούτου Ολίσε και Στάθης Ρόκας. Αριστερό χαφ-εξτρέμ ήταν ο Τρέβορ Μουτέρο, δεξιό ο Θανάσης Δεινόπαπας, ενώ πίσω από τον προωθημένο Νίκο Ντινόπουλο αγωνίστηκε ο Μανουέλ Μπούστο.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Ολυμπιακό Βόλου να χάνει από τον γηπεδούχο με σκορ 2-0. Το σκορ του ημιχρόνου διαμορφώθηκε χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Δημήτρη Μαχαίρα. Ο 23χρονος μέσος του Λεβαδειακού άνοιξε το σκορ με σουτ εκτός περιοχής στο 34΄ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό πλασέ στο 40′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Βαζάκας παρέταξε εντελώς διαφορετική ενδεκάδα, με διάταξη 4-1-4-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Θανάσης Γεωργίου, ακραίοι οπισθοφύλακες οι Σταμάτης Καρράς (δεξιά), Παναγιώτης Κατσιαρός (αριστερά) και δίδυμο στόπερ οι Χρήστος Μελίσσης και Δημήτρης Αρβανίτης. Ως μοναδικός αμυντικός χαφ αγωνίστηκε ο Θανάσης Πινδώνης και μπροστά του από αριστερά προ τα δεξιά, οι Γιανίκ Γενγκά, Κώστας Καπετάνος, Ντάνι Πόνσε και Γιάννης Κατσίκης. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Γιάννης Γκέσιος.

Οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να απειλήσουν σε κάποιες περιπτώσεις την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως να σκοράρουν. Το 3-0 διαμορφώθηκε από το Βαγγέλη Μάντζιο με σουτ στο 68΄. Ο Στέλιος Βασιλείου σκόραρε το 4ο γκολ για τους πράσινους της Λιβαδειάς, με σουτ στο 82ο λεπτό.

εβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Πζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Ιωαννίδης (88′ Μάγγας), Γεωργίου (71′ Σαγκουινίέτι), Μανόλο, Πέντρο (46′ Μανωλάς), Μαχαίρας, Ροτζέριο (63′ Μάντζιος), Ορτέγκα (36′ λ.τρ. Μπουντόπουλος), Κάντζι, Βασιλείου.

Ο Μάριο Μπρέσκα έμεινε εκτός αποστολής, προκειμένου να προφυλαχθεί, αφού ένιωσε μικροενοχλήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις