Τετρακόσια παιδιά έλαβαν μέρος στο τουρνουά ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Β. (35 photos)

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, το Τ.Ε.Φ.Α.Α του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η ειδικότητα ποδοσφαίρου του 4ου έτους, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία Πανθεσσαλικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου. Το τουρνουά διεξήχθη χθες Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά.

Έλαβαν μέρος περίπου 400 παιδιά απ’ όλη τη Θεσσαλία. Συνολικά έλαβαν μέρος οκτώ ομάδες. Εκτός του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν η Α.Ε. Τρικάλων, ο Προμηθέας Λάρισας, η Δήμητρα Απόλλων, ο Α.Ο. Αμπελοκήπων, ο Πλαστήρας Καρδίτσας, το Καλλιδένδρι και ο Αχιλλέας Μπάρας.
Οι ηλικιακές κατηγορίες ήταν τρεις και η κάθε ομάδα αγωνίστηκε με τρία τμήματα (8-9 ετών, 10-11 και 12-13). Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι, διασκέδασαν, έκαναν φίλους, σε ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά.
Σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια. Δεν υπήρξα νικήτριες ομάδες, καθώς η συμμετοχή στο παιχνίδι έχει μεγαλύτερη αξία, όπως τόνισαν οι διοργανωτές. Άλλωστε, το μότο του τουρνουά ήταν «Χάσουμε, κερδίσουμε, εμείς θα το γλεντήσουμε».
Το Πανθεσσαλικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου αποτέλεσε μέρος των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η επιτροπή εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Τσεκούρας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Ζήση Παπανικολάου για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από το τουρνουά:

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Τ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις