Στο στόχαστρο του Απόλλωνα ο Καπός

Με το τέλος των αναμετρήσεων του Απόλλωνα Λάρισας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διευθετήσει σημαντικά θέματα, ώστε ο «Ιστορικός» να ξεκινήσει απερίσπαστος την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν, που θα έχει περισσότερες απαιτήσεις, αφού θα τον βρει στο σαφώς πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι άνθρωποι του συλλόγου, αφού ξεκαθάρισαν την παραμονή του Σάκη Θεοδοσιάδη στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας, έχουν στρέψει την προσοχή τους στους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του rockngoal.com.gr στους «κυανόλευκους» εξετάζουν τρεις περιπτώσεις παικτών της ΑΕΛ, όλες με την φόρμουλα του δανεισμού από την «Βασίλισσα».

Πρόκειται για τους νεαρούς σε ηλικία Καραλούλη, Καρατάσιο, και Καπό, με τον τελευταίο να έχει προτεραιότητα, αφού έχουν την πεποίθηση πως θα βοηθήσει αρκετά, καθώς έχει συμμετοχές σε ένα πρωτάθλημα που έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας όπως είναι αυτό της Super League. Ωστόσο σε καμία των περιπτώσεων, δεν υποβαθμίζουν την αξία των δύο πρώτων, διότι εάν αποκτηθούν θα προσθέσουν και εκείνοι το «λιθαράκι» τους, με την ποιότητα που διαθέτουν.

Φυσικά για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε μεταγραφή, θα πρέπει πρώτα να υπάρξουν αποχωρήσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα παραμείνουν 13 – 14 παίκτες ως βασικός «κορμός», γεγονός που σημαίνει πως μπόλικοι παίκτες που στελέχωσαν φέτος τον σύλλογο της Φιλιππούπολης αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως στον Απόλλωνα Λάρισας περιμένουν πρώτα να τελειώσουν οριστικά όλες οι προπονήσεις, και ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς έχει στο νου του να μιλήσει με τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, όπως και με τον προπονητή, για την κατάστρωση του πλάνου της σεζόν 2017-2018.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις