Γιαλούσης: Νίκες έστω και με μισό μηδέν

Ο Λευτέρης Γιαλούσης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με την Καλαμαριά, με τον έμπειρο αμυντικό των «ερυθρολεύκων» να τονίζει:…

«Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι. Ήταν διαφορετικό απ’ όλα τ’ άλλα και από τη Ζάκυνθο και από τον Ηρακλή. Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα σ’ αυτές τις δύο αγωνιστικές και έπρεπε να σηκώσουμε κεφάλι και να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα «διπλό» πάρα πολύ δύσκολο και όπως είπε και ο προπονητής μου ήταν μια παλικαρίσια νίκη. Θεωρώ πως θα πρέπει να κερδίζουμε με μισό μηδέν και να κάνουμε επαγγελματικές νίκες. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλες τις γραμμές, ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, είχαμε και εμείς ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος, νομίζω όμως ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Δεν μιλάω ποτέ για το διαιτητή και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Η ομάδα μου έχει πολύ δύσκολο δρόμο και θα πρέπει να υλοποιήσουμε το στόχο που είναι να μπούμε σε μία από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.
Μέχρι στιγμής νομίζω πως έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αν δεν το είχαμε κάνει αυτό, θα ήμασταν σίγουρα στις δύο πρώτες θέσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις