Χωρίς γκολ, αλλά με πολλούς νέους Σκιάθος και Πύρασος απο«Χ»αιρέτησαν τη σεζόν

Σε αναμέτρηση όπου οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, Σκιάθος και Πύρασος ολοκλήρωσαν τον αγώνα και το πρωτάθλημα με ισοπαλία χωρίς σκορ, αφού οι λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν, δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ…

Στα υπέρ της αναμέτρησης οι πολλοί νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν κι από τις δυο ομάδες, καθώς το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, γεγονός που επέτρεπε τις δοκιμές.
Στα σημεία που σημάδεψαν την αναμέτρηση, η αποβολή του τερματοφύλακα Τσιλίγκου στο 75′ για τον Πύρασο, σε φάουλ εκτός περιοχής επί του Νικολαΐδη, με τη θέση κάτω από τα γκολ-ποστ να παίρνει ο Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε. Στο 85′ αποχώρησε τραυματίας ο Δαμάσκος και παρόλο που στο τέρμα υπήρχε αμυντικός, ενώ στα τελευταία λεπτά αγωνίζονταν με εννιά παίκτες, εκ των οποίων δύο 16χρονοι, ο Πύρασος κατάφερε να διατηρήσει το 0-0.
Από την άλλη πλευρά, απόλυτα ευχαριστημένοι δήλωσαν οι παράγοντες της Σκιάθου, καθώς πέτυχαν το στόχο της παραμονής και μάλιστα άνετα, γεγονός που έδωσε το δικαίωμα να δοθεί πολύς χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά, που θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας
Στα υπόλοιπα, δυο καλές στιγμές με το Νικολαΐδη και μια με τον Κεμάλι για τους γηπεδούχους, ενώ για τον Πύρασο χάθηκαν φάσεις για γκολ στο πρώτο μέρος με τους Δαμάσκο, Μαλισσόβα, Ζαχαράκη και στο δεύτερο με τον Ζαχαράκη στην καλύτερη ευκαιρία.
Πολλές ευχές για καλό καλοκαίρι με υγεία, προς όλους τους ποδοσφαιριστές εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των γηπεδούχων κ. Νίκος Τσιαντάκης, τονίζοντας πως ήταν μια χρονιά που ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα για τους νησιώτες, δεδομένου ότι επιτεύχθηκε με άνεση ο πρωταρχικός στόχος που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε νεότερα παιδιά, που θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας κι αυτό για τη Σκιάθο αποτελεί γεγονός εξίσου σημαντικό, με την παραμονή στην κατηγορία.
Η διοίκηση του Πυράσου, σε σχετική ανακοίνωσή της, ευχαριστεί την αντίστοιχη του ΑΟ Σκιάθου για την άψογη φιλοξενία προς την αποστολή της, στη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το ευ αγωνίζεσθαι και αποτελούν παράδειγμα για τη βελτίωση του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Κρ. Τζελάι (80′ Μελαχροινός), Τουρναβίτης, Γραβάνης, Φερετζέλης (46′ Τσάκας), Δημητρίου, Μπρέγκου, Σαρρής, Κεμάλι, Τάσος, Νικολαΐδης.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Βαν ντε Γουίχε, Τανάγιας (50′ Σταντσούρης), Κοτζαθανάσης, Μαλισσόβας, Κατής, Ζαχαράκης, Φούκης (68′ Σκαρλάτος), Δαμάσκος, Σφάκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις