Ισόπαλοι… χωρίς άγχος

Πετυχαίνοντας από ένα τέρμα Άρης Μελ κι Ακρόπολη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το φετινό πρωτάθλημα, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής. Στην αναμέτρηση δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι δυο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, από τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν σημειωθεί κι άλλα γκολ…

Η Ακρόπολη στο 30′ ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ, όταν σε φάουλ του Κολημήτρα απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας, η μπάλα έφτασε στον Παγώνη, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.
Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο β΄ ημίχρονο, όταν στο 60′ ο Σιαμέτης επιχείρησε σέντρα από πλάγια, η μπάλα δεν βρήκε σε κανένα άλλο παίκτη, με αποτέλεσμα να σκάσει στο έδαφος και να καταλήξει στη γωνία της αντίπαλης εστίας, οπότε έγινε το 1-1.
Κατά τα λοιπά, σίγουρα οι πιο σημαντικές στιγμές ήταν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είδαν δυο προσπάθειες του Πετρόπουλου να σταματούν στα αντίπαλα δοκάρια. Η πρώτη στο 12΄όταν επιχείρησε πλασέ έξω από την περιοχή και σημάδεψε το κάθετο δοκάρι και η δεύτερη στο 75′ με σουτ έξω από την περιοχή που έστειλε τη μπάλα στην οριζόντια δοκό του Ανατολή.
Στο 64′ είχε προηγηθεί εκπληκτική ευκαιρία και πάλι για την ομάδα του Άρη, όταν ο Νούσιας βρέθηκε μόνος, έκανε κεφαλιά εξ επαφής, με τη μπάλα να χτυπά αρχικά στο έδαφος και στη συνέχεια να περνά πάνω από τα αντίπαλα γκολπόστ.
Σε ότι έχει να κάνει με τις καλύτερες στιγμές της Ακρόπολης ξεχωρίζουν στο α΄ μέρος δυο ευκαιρίες με σουτ των Τσουκάλη κι Αξιώτη, που μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο β΄ μέρος στο 60′ κι 80′ σε δυο παράλληλες πάσες του Αξιώτη δεν πρόλαβαν οι Τσουκάλης και Παγώνης να κάνουν γκολ, προ κενής εστίας.
ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Τσίρος, Σιαμέτης, Γούτσιος, Τσιαντής, Κάρρος, Πετρόπουλος, Θεοδώρου, Νούσιας, Δημόπουλος (80′ Χάνος), Κουτλούμπασης (55′ Μερμίγγης),
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Βλιώρας (65′ Παπάς), Δ. Φώτου, Πασιάς, Κ. Κολημήτρας, Τσάμης, Τ. Κολημήτρας, Παγώνης (87′ Πούλιος), Τσουκάλης, Αξιώτης,

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις