Με άνετη νίκη έπεσε η αυλαία για Διαγόρα

Διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά όχι αγγαρεία η αναμέτρηση μεταξύ Διαγόρα και Παγασητικού, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-0. Οι δυο ομάδες έβγαλαν ενέργεια, σαφώς καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι που εκτός από τα δυο γκολ, είχαν τρία δοκάρια κι άλλες σημαντικές χαμένες ευκαιρίες…

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση στο β’ μέρος, με κάποια σουτ που δεν είχαν τύχη.
Το 1-0 έγινε στο 35′ από σέντρα του Κουβελά κι αυτογκόλ του Περιβολιώτη, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του.
Στο 74′ γίνεται το 2-0 από καλοτραβηγμένο φάουλ του Κ. Καραπλιάγκου από αριστερά, κεφαλιά- πάσα του Πάσχου στον Κουβελά, που με πλασέ έκανε το 2-0,. Για τους γηπεδούχους υπήρχαν τρία δοκάρια, στο 12′ από σέντρα του Κουβελά κεφαλιά Πάσχος στο κάθετο δοκάρι κι άουτ, όπως και στο 70′ όπου είχαμε σουτ του Κ. Καραπλιάγκου από πλάγια στο κάθετο δοκάρι κι άουτ, ενώ και στο 80′ φάουλ του Κουβελά στη ρίζα του κάθετου δοκαριού κι επίσης άουτ.
Δυο χαμένα τετ α τετ είχε ο Κ. Καραπλιάγκος (25′, 43′) από θέση πλάγια αριστερά, πάνω στον τερματοφύλακα το πρώτο κι άουτ το δεύτερο. Σε εξαιρετική ευκαιρία στο 38′ ο Πάσχος έκανε κεφαλιά εξ επαφής κι έστειλε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Για τον Παγασητικό δυο σουτ του Γκατζούνα κι ένα φάουλ του Θάνου, όλα στο δεύτερο μέρος οι καλύτερες στιγμές, που δεν επέφεραν ωστοσο κάτι περισσότερο.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Σιαμέτης, Πρασσάς Χολέβας, Σπ Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καρατζιώλης, (80 Μπόλκας), Πάσχος, Καραμανλής, Κ. Καραπλιάγκος (75′ Δ Γκάμπας)
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Αλέξης, Μπερτζέμης Σίμος (60 Ρουσσάς), Μαγιόγλου, Περιβολιώτης, Γκατζούνας Λάιος, Θάνος, Βουρδάκης, Μπραχόλι, Χριστογιαννούλας (52′ Γιαννακόπουλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις