«Πρόεδρε μην φεύγεις…»

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκε στο στάδιο των Τρικάλων ο Χρήστος Γιαλιάς ο οποίος απουσίαζε λόγω σοβαρού προβλήματος με την υγεία του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παρακολούθησε την αναμέτρηση από το μπουθ, ενώ μετά το τέλος του αγώνα αποχώρησε χωρίς να δηλώσει κάτι…

Στο μεταξύ, τόσο πριν την έναρξη του ματς όσο και κατά την αποχώρηση του Χρήστου Γιαλιά από το γήπεδο, φίλαθλος της ομάδας ύψωσε πλακάτ με αποδέκτη τον μεγαλομέτοχο “Πρόεδρε μην φεύγεις η ομάδα σε χρειάζεται”.

Μπαλμπόα: Ευχαριστώ τον κόσμο
Το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα των Τρικάλων έδωσε ο Χαβιέ Μπαλμπόα που θα αναχωρήσει λόγω των προκριματικών που θα δώσει με την Εθνική ομάδα της χώρας.
Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα μίλησε στην συνέντευξη Τύπου, αναφέροντας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες και στην ομάδα και να τους ευχαριστήσω για όλα. Με αγκάλιασαν στα Τρίκαλα και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν είναι εύκολο να έρθεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και να προσαρμοστείς στον τρόπο παιχνιδιού αλλά προσπάθησα. Θέλω να πιστεύω ότι στο χρονικό διάστημα που ήμουν εδώ βοήθησα την ομάδα να καταφέρει πολλά πράγματα και με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο κόουτς. Αυτό ήταν το σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο των Τρικάλων που ήταν πάντα μαζί μας. Όπου πηγαίναμε. Δεν έχω σκεφτεί τώρα και δεν ξέρω τι θα γίνει, αν ο πρόεδρος θα μείνει ή θα φύγει και δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω».
Πηγή: GoalTrikala