Δ. Καραγιάννης: Εύχομαι να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

Μοιράσου το άρθρο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Δημήτρης Καραγιάννης, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, στη διαδικασία των πλέι-οφ, ενώ δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιον από τους δύο ομίλους βάσει δυναμικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Καραγιάννης:{…}

«Ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία ιδιαίτερη προτίμηση στον όμιλο για τον οποίο θα αγωνιστεί. Είχαμε ένα προβληματισμό καθώς θα κάνουμε περισσότερα ταξίδια στον νότιο όμιλο, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.

Ειδικά με την τοποθέτησή μας στον Νότιο όμιλο δεν γίνεται να ξεχωρίσεις ποιο από τα δύο γκρουπ είναι πιο εύκολο, κάτι που ήθελε και ο πρόεδρος κύριος Καλογιάννης . Δηλαδή να δημιουργηθούν δύο όμιλοι οι οποίοι να έχουν το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια βαρύτητα».

Για τα πλέι-οφ που θα ακολουθήσουν: «Αυτό συζητήθηκε σε πολλές συνεδριάσεις που είχαμε προκειμένου να αυξηθεί το ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό για τον πρωταθλητή που θα έχει ένα μικρό μπόνους στην διαδικασία, που θα τον βοηθήσει να πάρει την άνοδο».

Για τις προσδοκίες των ομάδων: «Με προβληματίζει το γεγονός ότι θα είναι λίγες οι ομάδες, όμως περιμένω να ανταπεξέλθουν στην κατάσταση και να φανούν έτοιμες για το πρωτάθλημα. Ας ελπίσουμε να μην είναι ένα αδιάφορο πρωτάθλημα και να υπάρχει ανταγωνισμός και στους δύο ομίλους. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις