Προχωρά η πρόταση της Ερασιτεχνικής Νίκης για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Καμία πρόταση δεν κατατέθηκε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου, εντός της διορίας που είχε ορίσει το Δ.Σ. και που έληξε χθες (29/05) τα μεσάνυχτα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη θα συνεδριάσει την Τετάρτη για να αποφασίσει τα επόμενα βήματα που περιλαμβάνουν, ορισμό Γενικής Συνέλευσης και παρουσίαση της πρότασης της εφορίας ποδοσφαίρου για το αύριο του τμήματος. Πιθανότερη ημερομηνία της Γ.Σ. είναι στις 12 Ιουνίου.

Η πρόταση της εφορίας ποδοσφαίρου αλλά και γενικότερα του Δ.Σ. του μητρικού σωματείου της Νίκης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαμόρφωσής της και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρει την τελική της μορφή. Το μόνο που απομένει, είναι οι επενδυτές της φετινής προσπάθειας να καταθέσουν το μερίδιο που τους αναλογεί σε κοινό τραπεζικό λογαριασμό ώστε να είναι εξασφαλισμένη η ομαλή λειτουργία του τμήματος ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Το ύψος του μπάτζετ θα εξαρτηθεί από διάφορες παραμέτρους όπως η δυναμική των ανταγωνιστριών ομάδων, ενώ θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές. Η θετική απάντηση από τα Τουριστικά Ακίνητα για το Πανθεσσαλικό αναμένεται να λύσει τα χέρια της νέας Διοικούσας Επιτροπής που θα προκύψει στη Γ.Σ. καθώς το planAυπολογίζει στην ποιοτική αναβάθμιση του «Π. Μαγουλάς» και χρήση από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης.

Το θέμα της 3ης ομάδας στον Βόλο η διοίκηση της Ερασιτεχνικής το παρακολουθεί διακριτικά και έχει αποφασίσει να μη δεχθεί να μετακινηθεί σε άλλον όμιλο αν και εφόσον προκύψει πρόβλημα με τον αριθμό των σωματείων του νομού που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις