Θέμα Καραγκούνη υπάρχει στην ΕΠΟ

Θέμα Γιώργου Καραγκούνη υπάρχει στην ΕΠΟ! Ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη «γαλανόλευκη» βρίσκεται στον αέρα ως προς τη συνέχιση της παρουσίας του στη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας και το μέλλον του θα καθοριστεί από το ποια θα είναι τελικά η επιλογή του νέου προπονητή της Εθνικής.
Ο «τυπάρας» συναντήθηκε…

…τη Δευτέρα (9/2) με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη για το ζήτημα του αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι και επαναβεβαιώθηκε διάσταση απόψεων…
Ο Καραγκούνης επιμένει στην πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν, αλλά ο Γκιρτζίκης τον έχει «ακυρώσει» και όλα δείχνουν ότι θα προτείνει στο έκτακτο Δ.Σ. της Πέμπτης (12/2) τον Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο Καραγκούνης είναι σφόδρα προβληματισμένος και, σύμφωνα με όσα αναφέρει το a-sports.gr, σκέφτεται σοβαρά να φτάσει στα άκρα και να παραιτηθεί εφόσον δεν εισακουστεί. Αν, λοιπόν, περάσει του προέδρου της ΕΠΟ και το συμβούλιο «αδειάσει» ουσιαστικά τον καθ’ ύλην αρμόδιο διαυθυντή ποδοσφαίρου, τότε ο Καραγκούνης είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το επιτελικό πόστο που πήρε στις αρχές Οκτωβρίου.
Στην περίπτωση της αποχώρησης Καραγκούνη είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και μετασεισμικές δονήσεις στην Εθνική. Δηλαδή κάποιοι διεθνείς να θέσουν εαυτούς εκτός «γαλανόλευκης», καθώς θέλουν και στηρίζουν τις επιλογές του «τυπάρα».
Έτσι, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στην Ομοσπονδία να αναθεωρήσουν σε νεκρό χρόνο και να επιχειρηθεί να βρεθεί μια «χρυσή τομή» με μια συμβιβαστική τρίτη λύση στο θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις