Στοίχημα: Παραμονή με νίκη για Μόναχο 1860

Στις κρίσιμες αναμετρήσεις για τα μπαράζ διαβάθμισης σε Γερμανία και Ιταλία επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της σημερινής ημέρας. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά ο αγώνας της Μόναχο 1860 με τη Ρέγκενσμπουργκ, όπως επίσης και η δράση στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Πάμε να δούμε τις προτάσεις που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι πάμε στοίχημα.

Βγάζει τον άσσο η Μόναχο 1860

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.15. Πρόκειται για τη ρεβάνς του τελικού των πλέι οφ παραμονής/ανόδου στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, με τους γηπεδούχους να θεωρούνται εκ των προτέρων το φαβορί, καθότι είναι η ομάδα που αγωνίζεται στην υψηλότερη κατηγορία. Επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους και την περασμένη Παρασκευή με το 1-1 εκτός έδρας, σκορ που σήμερα τους δίνει το προβάδισμα για την παραμονή. Εντός έδρας φέτος η Μόναχο 1860 δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει αυτό που θέλει, είχε κάποια καλά σερί, συνήθως τα κατάφερνε κόντρα σε υποδεέστερες ομάδες, όπως τέτοια είναι και η Ρέγκενσμπουργκ. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο πρώτο ματς με τη Μόναχο 1860, προηγήθηκαν μόλις στο 2’, αλλά δεν άντεξαν. Μπορεί εκτός έδρας να έχασαν τελευταία φορά τον Νοέμβριο, όμως το επίπεδο της τρίτης κατηγορίας είναι ασφαλώς χαμηλότερο σε σχέση με τη δεύτερη. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.15.

Με το Over 2.5 στην Ουρουγουάη

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ντεφενσόρ Σπορτίνγκ – Λίγκα Κίτο, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για τη ρεβάνς του πρώτου γύρου του Κόπα Σουνταμερικάνα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο πρώτο παιχνίδι του Μαρτίου. Περίπου δύο μήνες μετά, έρχεται η ρεβάνς στην έδρα της Ντεφενσόρ, η οποία έχει το προβάδισμα για την πρόκριση, με δεδομένο ότι δεν έχασε στο εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που έχει εύκολο το γκολ, χαρακτηριστικό είναι ότι σκόραραν στα 16/17 παιχνίδια του 2017 σ’ όλες τις διοργανώσεις, σημείωσαν συνολικά 10 γκολ στα τελευταία τέσσερα (3-1-0). Στον αντίποδα, η Κίτο είναι σε κακό μομέντουμ, δεν έχει νίκη στα τελευταία 12 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (0-7-5), δέχεται σχεδόν πάντα γκολ, ειδικά εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμη σε αμυντικό επίπεδο. Θεωρούμε ότι θα δούμε ακόμη ένα «ανοιχτό» παιχνίδι και ποντάρουμε στο Over 2.5.

Μπορεί τη νίκη η Κίμκι

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Κίμκι – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπου επιλέγουμε το -4.5 Κίμκι σε απόδοση 1.87. Είναι το τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της VTB λίγκας, με τη Ζενίτ να κατακτά δύο νίκες στην έδρα της και να προηγείται 2-0. Αρχικά, επικράτησε 99-95 και στη συνέχεια το ίδιο αγχωτικά 92-89. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης είχε επικρατήσει και στα δύο ματς της κανονικής περιόδου, συνεπώς μετράει 4/4 νίκες φέτος κόντρα στην Κίμκι, σερί που θεωρούμε ότι δύσκολα θα συνεχιστεί και σήμερα. Βάσει λογικής, η Κίμκι θα βγάλει αντίδραση, η πρώτη σκέψη είναι ποντάρισμα υπέρ της Κίμκι. Καταλήγουμε στο Κίμκι -4.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις