Χρ. Καπελιάνης: Πρωτόγνωρη εμπειρία, πετύχαμε το στόχο, τους ευχαριστώ όλους…

Μοιράσου το άρθρο

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου ο προπονητής της ομάδος της Σκοπέλου, Χρ. Καπελιάνης, εξέδωσε ανακοίνωση, σε ύφος αποχαιρετισμού, χωρίς να προκύπτει εάν αυτό συμβαίνει λόγω ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν ή εξαιτίας ολοκλήρωσης της συνεργασίας, αφού ουσιαστικά δεν γίνεται καμία νύξη για το μέλλον του έμπειρου τεχνικού στην ομάδα της Σκοπέλου…

Ο Χρήστος Καπελιάνης κάνει λόγω για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, ευχαριστεί τη διοίκηση του ΑΟ Σκοπέλου, τον Πρόεδρο Δ. Χρυσάνθη, τους Γενικούς Αρχηγούς του τμήματος, τον βοηθό του Γ. Γλύκο, τους ποδοσφαιριστές, τον συντηρητή γηπέδου Δ. Καριοφύλλη και τον κόσμο.
Ολοκληρώνει κάνοντας λόγο για μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς μια νησιωτική ομάδα παρουσιάζει πάντα πολλές ιδιομορφίες και ιδιαιτερότητες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ενώ κλείνοντας εύχεται στους ανθρώπους που απαρτίζουν τον ΑΟ Σκοπέλου να συνεχίσουν να υπηρετούν τις βασικές αξίες του αθλητισμού.
Αναλυτικότερα αναφέρονται τα εξής:
«Το Σάββατο 27 Μαίου ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Α.Ο. Σκοπέλου για την περίοδο 2016-17. Θεωρώ ότι ο στόχος της παραμονής της ομάδας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε μια πολύ δύσκολη, από κάθε άποψη σεζόν. Μετά από 8 μήνες ενασχόλησης μου στο σύλλογο ως προπονητής ποδοσφαίρου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς:
Την διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου, με την οποία είχα μια άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Χρυσάνθη Δημήτρη, ο οποίος με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια στάθηκε δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Τους Γενικούς Αρχηγούς της ομάδας, οι οποίοι φρόντιζαν για όλα τα διαδικαστικά θέματα εντός και εκτός έδρας.
Τον άμεσο συνεργάτη μου, φίλο και συνάδελφο Γιάννη Γλύκο, ο οποίος κατάφερε να διατηρεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση την ομάδα.
Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθειά τους, παρά τις αντιξοότητες και τα καθημερινά προβλήματα, τα οποία ήταν αρκετά.
Τον συντηρητή του γηπέδου Δημήτρη Καριοφύλλη, για την εξαιρετική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου.
Τον φίλαθλο κόσμο της Σκοπέλου για την αμέριστη συμπαράστασή του.
Ομολογουμένως, παρά τα αρκετά χρόνια μου στο χώρο, η Σκόπελος ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, διότι μια νησιωτική ομάδα παρουσιάζει πάντα πολλές ιδιομορφίες και ιδιαιτερότητες. Τελικά όμως, με πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης, όλα τελείωσαν καλά.
Εύχομαι στον Α.Ο. Σκοπέλου και τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν, να συνεχίσουν να υπηρετούν τις βασικές αξίες του αθλητισμού, δίνοντας κίνητρα στους νέους, καθώς ο αθλητισμός δεν σε κάνει μόνο καλό αθλητή, αλλά καλύτερο άνθρωπο και συνάμα αντικατοπτρίζει την κουλτούρα και τον πολιτισμό ενός τόπου.
Χρήστος Καπελιάνης,
Προπονητής ποδοσφαίρου»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις