Αρχίζει το φάιναλ φορ του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος μπάσκετ

Αύριο Τετάρτη, καθώς και την ερχόμενη Παρασκευή 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ του Βόλου το φάιναλ-φορ του Διατμηματικού πρωταθλήματος μπάσκετ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στο φάιναλ φορ έχουν προκριθεί και θα συμμετάσχουν οι ομάδες των Ηλεκτρολόγων, των Πολιτικών Μηχανικών, του Οικονομικού και των Μηχανολόγων Μηχανικών


Το πρόγραμμα των αυριανών αγώνων έχει ως εξής:
5μ.μ. Ηλεκτρολόγοι-Πολιτικοί Μηχανικοί
6.30: Οικονομικό-Μηχανολόγοι Μηχανικοί
Επίσης, την ερχόμενη Παρασκευή στις 5μ.μ θα γίνει ο μικρός τελικός και θ’ ακολουθήσει στις 7.00μ.μ. ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.
Συνολικά συμμετείχαν εννέα ομάδες με 100 περίπου φοιτητές-καλαθοσφαιριστές . Στο πρωτάθλημα αγωνίζονται πολλοί καλαθοσφαιριστές βολιώτικων ομάδων, όπως για παράδειγμα οι: Αναστασόπουλος, Καφάσης, Λουλούδης, Βλασταρίδης (Ολυμπιακός Βόλου), Παραλίκης (Γ.Σ.Αλμυρού), Φωτιάδης Φ., Φωτιάδης Κ, Βασιλείου, Ευθυμίου, Τσαρούχας (Ίωνας), Τοκατλίδης, Τζίνης, Διγενής (Νίκη), Μωυσίδης (Ανάληψη), Ζήσης (Γ.Σ.Βόλου), Παλάσκας (Μεταμόρφωση) κ.α
Οι φοιτητές που συμμετέχουν δείχνοντας την ευαισθησία τους, αποφάσισαν να συνδράμουν οικονομικά στη «Φλόγα». Έτσι, αν και δεν θα υπάρχει εισιτήριο, μπορούν όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες, να προσφέρουν ό,τι επιθυμούν στη «Φλόγα» βοηθώντας τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.
Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενεργό κομμάτι της κοινωνίας του Βόλου, αξίζουν τη στήριξη όλων μας. Η παρουσία των φιλάθλων στους αγώνες και το θερμό χειροκρότημα, θ’ αποτελέσει τη μεγαλύτερη επιβράβευση στις προσπάθειές τους.

ρεπορτάζ: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις