Συνεχίζουν από κοινού Μποτσιβάλης-Τσιμπανάκος στον Ολυμπιακό Β.

Με νεότερη κοινή ανακοίνωση των κ.κ. Τσεκούρα Νικόλαο (Πρόεδρος Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937), Μποτσιβάλη Παναγιώτη (Πρόεδρος ΔΕ Ποδοσφαίρου) και Τσιμπανάκο Ευριπίδη (Αντιπρόεδρος ΔΕ Ποδοσφαίρου), η οποία αντικαθιστά αυτή που δημοσιεύτηκε λίγες ώρες πριν, οι τρεις άνδρες τονίζουν και πάλι ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να εμφανιστεί ισχυρότερος τη νέα αγωνισιτκή χρονιά. Στην ανακοίνωση πάλι γίνεται αναφορά σε σχόλια και αναφορές που παραπληροφορούν τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού, πρόταση για την οποία προκάλεσε αντιδράσεις σε ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση:

“Mε αφορμή σχόλια και αναφορές που παραπληροφορούν τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας και δίνουν τροφή για διάφορα σενάρια, εμείς οι Τσεκούρας Νικόλαος (Πρόεδρος Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937), Μποτσιβάλης Παναγιώτης (Πρόεδρος ΔΕ Ποδοσφαίρου) και Τσιμπανάκος Ευριπίδης (Αντιπρόεδρος ΔΕ Ποδοσφαίρου) δηλώνουμε τα εξής:

Είμαστε αποφασισμένοι , όχι μόνο να συνεχίσουμε τη συμπόρευση και την νέα αγωνιστική περίοδο ώστε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει για την επάνοδο της μεγαλύτερης ομάδος της πόλης μας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο , αλλά και να παρουσιαστούμε ισχυρότεροι , με την συμμέτοχη και άλλων ανθρώπων , ικανών αθλητικά και οικονομικά.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και του ονόματος του Ολυμπιακού Βόλου , χωρίς τα λάθη και τις υπερβολές της περσινής περιόδου, με διακριτούς ρόλους ο καθένας μας , ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και με συμπαραστάτη τον υπέροχο κόσμο μας , να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε την περσινή περίοδο.
Από την ημέρα, που με τη σύμφωνη γνώμη των μελών του ερασιτέχνη , στην γενική συνέλευση , αναλάβαμε να ξαναστήσουμε, από το μηδέν, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, όταν κανείς άλλος δεν παρουσιάστηκε να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο, κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου διότι το μέγεθος και η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου αυτό επιτάσσουν.
Λάθη έγιναν, διαφωνίες και παραλείψεις υπήρξαν, είναι φυσικό όποιος δουλεύει να κάνει και λάθη, είμαστε όμως διατεθειμένοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη μπορούμε την φετινή περίοδο, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.
Στην επερχόμενη γενική συνέλευση μαζί με τα μέλη μας, που διαρκώς συσπειρώνονται κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου, θα επιβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, διοίκηση και φίλαθλοι , ενωμένοι , να κρατάμε ψηλά το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου γιατί δεν μπορεί κανένας να παίζει με αυτό τον μεγάλο σύλλογο, ούτε να διακυβεύει τις τύχες του».
Σχετικά με τη παραπάνω δήλωση των τριών παραγόντων, ουδέποτε υπήρχε παραπληροφόρηση του φίλαθλου κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου, όσον αφορά τις σχέσεις των Μποτσιβάλη-Τσιμπανάκου, οι οποίες είχαν διαταραχθεί και την περασμένη Κυριακή είχε επέλθει ρήξη μεταξύ τους.
Η εξέλιξη των πραγμάτων φέρνει τους δύο άνδρες να τα βρίσκουν (αν και ακόμη υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να διευθετηθούν) και να συνεχίζουν από κοινού να βρίσκονται στη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μία εξέλιξη, που θα είναι θετική για τον Ολυμπιακό, καθώς στην προσπάθεια που επιχειρείται για την επάνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν περισσεύει κανείς.
Όμως, δεν φταίνε πάντα οι δημοσιογράφοι για όλα, επειδή κάποιοι θέλουν να καλυφθούν πίσω από τα λάθη και τις αδυναμίες τους…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις