Χαρτοπόλεμος… στα Τρίκαλα για το “Πωλείται” του ΑΟΤ

Ανακοίνωση με την οποία απαντάει σε δημοσίευμα του goaltrikala.gr περί πώλησης της ΠΑΕ εξέδωσε ο ΑΟ Τρίκαλα. Ο κ. Χρήστος Γιαλιάς επιμένει ότι χαρίζει την ΠΑΕ αλλά μάλλον κάποιος παίζει με τις λέξεις.
Και αυτό διότι το πρωί ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Άκης Αναστασίου με δηλώσεις του στον fm100 επιβεβαίωσε ότι ο μεγαλομέτοχος ζητάει τα πάγια λέγοντας τα εξής: «Το ποσό το οποίο ζητάει είναι όλα τα πάγια που αφορούν την ΠΑΕ. Το λεωφορείο και ότι υλικό υπάρχει μέσα στα γραφεία, τα έπιπλα οι υπολογιστές κ.τ.λ. .

Δεν μπορώ να σας πω (σ.σ για το πόσο κοστολογούνται) υπάρχουν παραστατικά για όλα αυτά και είναι πολύ εύκολο κάποιος αν ενδιαφέρεται να ενημερωθεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ. Χρήστος Γιαλιάς πληροφορήθηκε ότι στην ιστοσελίδα goaltrikala.gr γράφτηκε ότι αξιώνει ο ίδιος το ποσό περίπου 250 χιλιάδων ευρώ για να μεταβιβάσει την ΠΑΕ! Για μια ακόμη φορά τονίζεται πως η πρόθεση του κ. Γιαλιά είναι να παραχωρήσει την ομάδα ΔΩΡΕΑΝ. Και θυμίζει τα εξής: Η ΠΑΕ έχει γραφεία πλήρως εξοπλισμένα, λεωφορείο για τις μετακινήσεις, το εξειδικευμένο σύστημα polar, ποδοσφαιρικό υλικό ικανό να καλύψει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εγγυητική στο τραπεζικό λογαριασμό, είναι να λάβει επιχορήγηση από την ΕΠΟ για την συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας, υπόλοιπο φετινών χορηγιών, τις μετοχές, αλλά και την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν με προϋποθέσεις Σούπερ Λίγκας. Για όλα αυτά ο κ. Γιαλιάς δεν ζήτησε ούτε θα ζητήσει τίποτα, έτσι είναι πραγματικά άγνωστο σε τι αποσκοπούν αυτά τα δημοσιεύματα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε ότι χαρίζει τις μετοχές του και το εννοεί, όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός πραγματικότητας».

Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ διόρθωσε την ανακοίνωση που είχε εκδώσει προσθέτοντας την εξής φράση : «Για μια ακόμη φορά τονίζεται πως η πρόθεση του κ. Γιαλιά είναι να παραχωρήσει την ομάδα χωρίς κανένα αντίτιμο πέραν του μετοχικού κεφαλαίου».

Τι σημαίνει όμως αυτό; Με βάση τα λεγόμενα του κ. Αναστασίου το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ανέρχεται στο 1.080.000 ευρώ.

Η νέα ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ. Χρήστος Γιαλιάς πληροφορήθηκε ότι στην ιστοσελίδα goaltrikala.gr γράφτηκε ότι αξιώνει ο ίδιος το ποσό περίπου 250 χιλιάδων ευρώ για να μεταβιβάσει την ΠΑΕ! Για μια ακόμη φορά τονίζεται πως η πρόθεση του κ. Γιαλιά είναι να παραχωρήσει την ομάδα χωρίς κανένα αντίτιμο πέραν του μετοχικού κεφαλαίου. Και θυμίζει τα εξής: Η ΠΑΕ έχει γραφεία πλήρως εξοπλισμένα, λεωφορείο για τις μετακινήσεις, το εξειδικευμένο σύστημα polar, ποδοσφαιρικό υλικό ικανό να καλύψει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εγγυητική στο τραπεζικό λογαριασμό, είναι να λάβει επιχορήγηση από την ΕΠΟ για την συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας, υπόλοιπο φετινών χορηγιών, τις μετοχές, αλλά και την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν με προϋποθέσεις Σούπερ Λίγκας. Για όλα αυτά ο κ. Γιαλιάς δεν ζήτησε ούτε θα ζητήσει τίποτα, έτσι είναι πραγματικά άγνωστο σε τι αποσκοπούν αυτά τα δημοσιεύματα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε ότι χαρίζει τις μετοχές του και το εννοεί, όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός πραγματικότητας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις