Φιλικά με Πανιώνιο για τους μίνι παίδες και προ-μίνι του πόλο της Νίκης

Τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζει το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου και για αυτό τον λόγο ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα το Σάββατο 27/05 όπου φιλοξενήθηκε από τον Πανιώνιο. Τα φιλικά αφορούσαν τις κατηγορίες των μίνι-παίδων και των προ-μίνι.

Η προετοιμασία των μίνι επικεντρώνεται στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18/06 κατά την οποία η ομάδα της Νίκης Βόλου θα διεκδικήσει την πρόκριση της στα τελικά της διοργάνωσης. Τα συμπεράσματα που βγήκαν από μια αναμέτρηση με έναν δυνατό αντίπαλο με παράδοση στις μικρές ηλικίες όπως είναι ο Πανιώνιος είναι δεδομένο ότι θα φανούν χρήσιμα.

Η κατηγορία των προ-μίνι προετοιμάζεται για την δεύτερη συμμετοχή της στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης HaBaWaBa, ως μοναδική εκπρόσωπος της βολιώτικης υδατοσφαίρισης, στην οποία πέρσι είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και το κύπελλο της διοργάνωσης, επιτυχία την οποία φιλοδοξεί να επαναλάβει.

Εκτός φυσικά από τα αγωνιστικά πολλά είναι τα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδία από τέτοιου είδους εμπειρίες, μαθαίνουν να είναι μέρος ενός συνόλου και βοηθάει στην κοινωνικοποίηση τους, ενώ παράλληλα γνωρίζουν άλλες ομάδες και αθλητές από άλλες περιοχές στα πλαίσια πάντα του ευ αγωνίζεσθε, και για αυτό τον λόγο το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα συνεχίζει να πορεύεται προς αυτή την κατεύθυνση.

18739884 1336865209684638 6279763675342115690 n

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις