Ο Μαγνησιακός βράβευσε τον μεγάλο Ίμρε Μπόντα (16 photos)

Η παλιά δόξα του Ολυμπιακού Βόλου, ένας παίκτης που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ο μεγάλος Ίμρε Μπόντα, έδωσε το «παρών» στο παιχνίδι του Μαγνησιακού με τον Άνθιμο Γαζή στο ΕΑΚ, μαζί με τη σύζυγό του.

Ο παλαίμαχος Ούγγρος επιθετικός έρχεται συχνά στο Βόλο, την πόλη που αγάπησε και δοξάστηκε στην Ελλάδα, ως ποδοσφαιριστής, καθώς έχει πολλούς φίλους, με τους οποίος διατηρηθεί φιλικές σχέσεις και με τους οποίους επικοινωνεί συχνά.
Ο Μαγνησιακός μέσω του προέδρου του, Κώστα Γκουγκουλιά, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό Βόλου, όχι στην Α’ Εθνική, αλλά μετέπειτα, βράβευσε τον Ίμρε Μπόντα, δίνοντάς του μία τιμητική πλακέτα, καθώς και μία φανέλα του Μαγνησιακού με το όνομά του.
Ο Ίμρε συγκινημένος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να αγκαλιάσει κι άλλους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους συνυπήρξε στον Ολυμπιακό Βόλου. Τον προπονητή του Μαγνησιακού, Βασίλη Πανόπουλο, τον επίσης προπονητή της Ακαδημίας του Μαγνησιακού, Γιώργο Κασιούρα, αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΘ, Μίλτο Καλόγηρο.
Ο Ίμρε Μπόντα χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στο παιχνίδι και από αυτούς που τον έζησαν, ως ποδοσφαιριστή, αλλά και από εκείνους που δεν έτυχε να τον δουν να αγωνίζεται. Ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας «θρύλος» για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα μέχρι σήμερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις