Προκηρύσσει εκλογές ο Ξάνθης στην αυριανή (11/2, 18:30) Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής

Μία ημέρα έμεινε πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης, η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 18:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου στο Πολιτιστικό κέντρο της Νέας Ιωνίας.

Παρά τις όποιες «ενστάσεις» για την ημέρα και την ώρα της Γενικής Συνέλευσης, αυτή θα πραγματοποιηθεί κανονικά και θα ήταν αστείο να αναβληθεί γιατί εκείνη την ώρα αγωνίζονται δύο ομάδες της Αττικής. Στην αίθουσα θα μπορούν να δώσουν το «παρών» μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Ερασιτέχνη και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς καθώς θα ήταν αντιφατικό να επιτραπεί σε μέλη που δεν πληρώνουν τα δύο ευρώ της συνδρομής να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας. Αυτό άλλωστε αποφασίστηκε και στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του μητρικού σωματείου.

Μέχρι και χθες (10/2/15) το βράδυ περίπου 70 νέα μέλη είχαν προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα και σήμερα αναμένεται η προσέλευση αυτών που προτιμούν την τελευταία στιγμή.

Στην αυριανή Γενική Συνέλευση ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής αναμένεται να προκηρύξει εκλογές ώστε το νέο Δ.Σ. να έχει την ευρεία αποδοχή των μελών και να προχωρήσει στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας του συλλόγου. Στόχος και επιθυμία του κ. Ξάνθη είναι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο να εισέλθουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά ώστε η νέα προσπάθεια να στηριχθεί σε γερές βάσεις.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις