Γ. Ζαλαώρας: «Για μεγάλα πράγματα η Νίκη Βόλου»

Στο Blue Heart FM φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Γιάννης Ζαλαώρας όπου αναφέρθηκε για τις στιγμές που έζησε με τη Νίκη Βόλου, την 1η Ιουνίου του 2014 όταν η βολιώτικη ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια της κατηγορίας. Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Νίκης Βόλου εξιστόρισε μία σκηνή που εκτυλίχθηκε μετά το σφύριγμα της λήξης του τελευταίου αγώνα με τον Ηρακλή, όταν μαζί με φίλαθλο της ομάδας έκλαιγε από χαρά στο κέντρο του γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ζαλαώρα στο Blue Heart FMκαι στον Γιώργο Μαστρογιάννη:

«Ανεπανάληπτα συναισθήματα. Τα λέω κι ανατριχιάζω. Μου ‘χει μείνει η σκηνή όπου βρίσκομαι στο κέντρο του γηπέδου με τον Κοντέων (σ.σ. φίλαθλος της Νίκης) να αγκαλιαζόμαστε και να κλαίμε. Δεν το ξεχνάω αυτό.

Η αγάπη που εισπράξαμε από τον κόσμο δεν περιγράφεται. Και δεν πουλάω οπαδιλίκι τώρα, μιλάω αντρίκια. Τη Νίκη την αγαπήσαμε, τη βάλαμε στην καρδιά μας, την έχουμε στην καρδιά μας κι ελπίζουμε κάποια στιγμή να ολοκληρώσουμε ότι αφήσαμε στη μέση.

Θα πρέπει πρώτα να βγει από αυτό το τέλμα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Παρακολουθώ την πορεία της, την αγαπάμε, στενοχωριόμαστε που βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση. Η Νίκη είναι για μεγάλα πράγματα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις