Κ. Γκουγκουλιάς: «Αξιοπρεπή η παρουσία του Μαγνησιακού και στην Α’ ΕΠΣΘ»

Στην εκπομπή «Η Τρόικα των Σπορ» του Βόλος 9.86 και τον Σάκη Νταφέκα μίλησε χθες ο πρόεδρος του Μαγνησιακού Κώστας Γκουγκουλιάς. Αναφέρθηκε στην άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α’ τοπική και το στόχο της για τη νέα σεζόν, αλλά και στη γυναικεία που μετέχει στη Β’ Εθνική. Αναλυτικά:

Για την άνοδο του Μαγνησιακού και τη δική του παρουσία στην προεδρία: «Μέσα σε 35 ημέρες που είμαστε νέα διοίκηση κάναμε σημαντικές αλλαγές στο σύλλογο. Παράλληλα ήλθε και η μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του τίτλου της Β’ ΕΠΣΘ από την ανδρική μας ομάδα. Η φιλοσοφία του Μαγνησιακού παραμένει η ίδια για αρκετά χρόνια. Θέλουμε να αναδεικνύουμε ταλέντα και όπως όλοι είδαν στον τελικό του πρωταθλήματος παραταχθήκαμε με πολλά παιδιά που ήταν 14-17 ετών».
Για την επικείμενη συνεργασία με την Ακαδημία του Ίμρε Μπόντα: «Θα υπάρξει συνεργασία και με την Ακαδημία του Ίμρε Μπόντα στην Ουγγαρία. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό στις αρχές Αυγούστου, τόσο η πρώτη μας ομάδα, όσο και η δεύτερη να συμμετάσχουν σε τουρνουά στην Ουγγαρία, ενώ τα Χριστούγεννα θα έλθει η σχολή του Μπόντα στο Βόλο για φιλικά παιχνίδια με εμάς. Είναι βέβαιο ότι οι μικροί μας ποδοσφαιριστές θα αποκομίσουν πολλές εμπειρίες και παραστάσεις από τους αγώνες αυτούς».
Για το στόχο του Μαγνησιακού στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ: «Ο οργανισμός που λέγεται Μαγνησιακός πρέπει να έχει αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Θα κοιτάξουμε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο».
Για τις εγκαταστάσεις του συλλόγου: «Έχουμε ξεκινήσει κάποιες εργασίες στις εγκαταστάσεις του Μαγνησιακού. Στο μεγάλο γήπεδο ξηλώθηκε το χορτάρι και θα μπει καινούργιος χλοοτάπητας. Επίσης, γίνεται ανακαίνιση και στα κτίρια του συλλόγου, ενώ γίνονται κινήσεις για την εξεύρεση ενός ακόμη γηπέδου που θα χρησιμοποιεί η Ακαδημία μας».
Για τη γυναικεία ομάδα: «Η γυναικεία ομάδα διαθέτει πολλά νέα κορίτσια και γι’ αυτό και θα δώσουμε και εκεί βαρύτητα όσον αφορά το θέμα της Ακαδημίας. Αυτή τη στιγμή έχουμε 10-12 κοριτσάκια και ευελπιστούμε μέχρι τον Σεπτέμβριο να γίνουν 40-50. Από κει και πέρα θα λάβουμε ξανά μέρος στη Β’ Εθνική και θα επιδιώξουμε να κάνουμε μία αξιόλογη πορεία, όπως αρμόζει στο όνομα του Μαγνησιακού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις