Γ. Σπυριδόπουλος (πρόεδρος ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ): «Στόχος η άνοδος»

Στην παρουσίαση της νέας ομάδας στη Μαγνησία προχώρησε ο πρόεδρος και επικεφαλής του επιχειρηματικού σχήματος που ηγείται αυτής της προσπάθειας, κ. Γιώργος Σπυριδόπουλος. Μπορεί το όνομα να ήταν γνωστό εδώ και κάποιες ημέρες – Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βόλος – όμως το πλάνο της νέας ομάδας και λεπτομέρειες αυτού του εγχειρήματος κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ο κ. Σπυριδόπουλος επιβεβαίωσε όσα είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο σε προσωρινή αργία Δήμαρχος του Βόλου, για τη συνάντηση που είχαν πριν μερικούς μήνες και την πρόθεση που είχε εκφράσει το σχήμα για επένδυση σε ποδοσφαιρικό σύλλογο στη Μαγνησία. Ο ομογενής επιχειρηματίας τόνισε πως ο κ. Μπέος του είχε εκφράσει την αντίθεσή του γι’ αυτή την κίνηση σε περίπτωση που μία ομάδα του Βόλου ανέβαινε στη FootballLeagueκαι γι’ αυτό ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Όταν ήταν ξεκάθαρο πως οι δύο ομάδες του Βόλου, Νίκη και Ολυμπιακός, είχαν χάσει τον στόχο της ανόδου, η συζήτηση επαναλήφθηκε με τον κ. Σπυριδόπουλο και την ομάδα των επιχειρηματιών που εκπροσωπεί να παίρνουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν το εγχείρημά τους.

Ο Ελληνοαμερικανός επενδυτής ο οποίος έχει κάνει μία μεγάλη τουριστική επένδυση στη Σκοτίνα – όπως ο ίδιος ανέφερε – έδωσε το στίγμα της νέας ομάδας, τονίζοντας πως θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην οργάνωση και στη λειτουργία σε επαγγελματικά πρότυπα.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρα η άνοδος στη FootballLeagueενώ το μπάτζετ ορίστηκε περί τις 300.000€. Έδρα της ομάδας θα είναι το γήπεδο της Νεάπολης, αν και ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη κρούση στο Δήμο Βόλου, ενώ προπονητής ο Τάκης Γκώνιας. Όσον αφορά το ρόστερ θα αποκτηθούν αρκετοί παίκτες δανεικοί από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενώ όπως συμπλήρωσε ο Άκης Πέτρου, ο οποίος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, κρούση θα γίνει και στην Ξάνθη αλλά και στον Πανιώνιο. Ήδη έχουν γίνει επαφές με 30 περίπου ποδοσφαιριστές με κάποιους απ’ αυτούς να έχουν ήδη συμφωνήσει να αγωνιστούν με τα χρώματα του ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.

Ο κ. Σπυριδόπουλος συμπλήρωσε πως ακολουθήθηκε η νόμιμη οδός ώστε να γίνει η μεταφορά του ΑΦΜ της Πύδνας Κίτρους στον Βόλο ενώ στο εγχείρημα αυτό θα συμμετάσχει και ο κ. Ντούμος μεταγενέστερα. Θα εκδοθούν κάρτες μέλους με κόστος 25€ η οποία θα χρησιμοποιείται ως εισιτήριο διαρκείας.

Όλη η συνέντευξη του κ. Σπυριδόπουλου στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις