Ανακοίνωση του Δ.Σ του Άνθιμου Γαζή

Μετά την λήξη του όμορφου αγώνα μεταξύ του ιστορικού Μαγνησιακού και της ομάδας μας για την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Β’ ΕΠΣΘ που διεξήχθη την Τετάρτη 31/5 και την λήξη της φετινής σεζόν έχουνε να δηλώσουμε τα κάτωθι:

1) Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΘ (στον πρόεδρο κ. Λασκαράκη και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ), στην επιτροπή διαιτησίας και στην επιτροπή πρωταθλήματος για την έντιμη προσπάθεια που καταβάλουν για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και την άρτια διεξαγωγή του τελικού.
2) Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μαγνησιακού για την κατάκτηση του τροπαίου και τον ηθικό αγώνα που έδωσαν όλη την χρονιά. Τα συγχαρητήρια δεν είναι μόνο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τους παράγοντες του ιστορικού αυτού σωματείου καθώς και στον προπονητή τους.
3) Ευχαριστούμε τον Δήμο Βόλου και την ΕΠΣΘ που φρόντισαν ο τελικός να γίνει στο ΕΑΚ μπροστά σε τόσο κόσμο, δίνοντας άλλη αίγλη στις προσπάθειες των εραστεχνικών σωματείων.
4) Συγχαίρουμε τον προπονητή μας Κ. Κουρούπη και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Παπαδή Αθανάσιο για το ήθος τους και την τεράστια συνεισφορά τους στο χτίσιμο αυτής της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές μας που κατάφεραν την μεγαλύτερη(μέχρι σήμερα) επιτυχία για τον σύλλογο κατακτώντας την Άνοδο (2017) αλλά και την πρώτη θέση στον Α’ Όμιλο πετυχαίνοντας 56 γκολ (καλύτερη επίθεση).
5) Συγχαίρουμε τους ακούραστους ‘Εργάτες’ του συλλόγου κ.κ. Αλεξίου Νικόλαο και Παπαχρήστο Βασίλειο, καθώς και ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο μας τον κ. Σουίπα που έκαναν ότι ήταν δυνατό για να υπάρχουν όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές μας.
6) Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό της ομάδας κ .Βαβέτση Γιώργο και τον φυσιοθεραπευτή του συλλόγου κ. Καίδη Κώστα που ήταν πάντοτε δίπλα στην ομάδα και στους αθλητές μας..
7) Ευχαριστούμε τα τοπικά Μ.Μ.Ε(έντυπα και ηλεκτρονικά) για την στήριξη και την προβολή στο άθλημα που υπηρετούμε.
Επίσης θέλουμε να τονίσουμε πως σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε πως υπήρχε δόλος από την διαιτητική τριάδα, όμως θεωρούμε πως βρέθηκαν σε κακή μέρα και κάποια λάθη τους ίσως και να επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα.. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε πρόθεση να μειώσουμε την νίκη του Μαγνησιακού ή την έντιμη προσπάθεια όλων των μελών του Δ.Σ της ΕΠΣΘ. Όμως δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην απόδοση του εν λόγω διαιτητή που με τις υποδείξεις του η ομάδα μας αγωνιζόταν από το 25′ με παίχτη λιγότερο ενώ σε τρεις αντίστοιχες περιπτώσεις η αντίπαλη ομάδα τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη. Επίσης εύλογα στεναχωριόμαστε γιατί σε ένα τόσο ήσυχο παιχνίδι ο εν λόγω ρέφερι δηλώνει στο Φ.Α κατά γενική απορία όλων μας ότι υπήρξε διακοπή του αγώνα με εισβολή φιλάθλων (υπάρχει το βίντεο στο voloslive 51ο λεπτό) χωρίς διακριτικά αλλά που υποθέτει ότι ήταν των τυπικά γηπεδούχων καθώς όπως δηλώνει φώναζαν συνθήματα υπέρ του Άνθιμου Γαζή (πότε ακούστηκαν αυτά;).
Τέλος, γιατί πολλά ακούστηκαν για την αντίδραση του προπονητή μας που αμέσως(σε 10 δευτερόλεπτα όπως φαίνεται στο βίντεο) ζήτησε συγνώμη για την ένταση του και την στιγμιαία ενέργεια του, από την ΕΠΣΘ και τους διαιτητές σας θυμίζουμε πως η ομάδα μας κατέκτησε το κύπελλο ήθους πέρυσι(ούτε μια τιμωρία, ούτε μια κάρτα) ενώ φέτος για μία κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) χάθηκε για λίγο και πάλι το κύπελλο ήθους. Άραγε αυτό δεν πιστώνεται στον προπονητή; Ή στον πρόεδρο; Τον κ. .Σουίπα Δημήτριο που εδώ και τρία χρόνια που βρίσκεται στην προεδρία του συλλόγου έχουμε δεχθεί μόλις δυο κόκκινες κάρτες(δεύτερη κίτρινη) και δεν υπάρχει καμία ποινή για ποδοσφαιριστή ή παράγοντα του συλλόγου. Ειδικά για τον Πρόεδρο μας γίνεται ιδιαίτερη μνεία από τοπικά σάιτ και εφημερίδες για το ήθος του καθώς μιλούν για ‘ιπποτική κίνηση’ καθώς συνεχάρη έναν έναν τους ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού κατά την απονομή αλλά και όλων των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΘ. Ο σύλλογος μας δεν χρωστάει σε κανέναν και δεν υπάρχει οφειλή πουθενά.. Αυτά θέλαμε να θυμίσουμε στον εν λόγω ρέφερι καθώς τα προσωπικά δεν χωρούν στο ποδόσφαιρο και θεωρούμε τα αναγραφόμενα στο Φ.Α είναι ‘στολισμένα’ αρκετά. Όλοι οι φίλαθλοι της μαγνησίας είδαν και αναγνώρισαν την απόδοση της ομάδας μας που αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο αλλά και με δυο αναγκαστικές αλλαγές όπως και τα ‘πραγματικά’ γεγονότα, ενώ για όσους δεν ήρθαν ή έχουν απορίες υπάρχει το βίντεο με ολόκληρο τον αγώνα καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ. Επειδή είναι μικρή η κοινωνία που ζούμε να θυμίσουμε πως όλοι γνωρίζουμε τα ‘προσωπικά’ και όσοι σκεφτούν να δηλώσουν ή να γράψουν ψέματα να είναι σίγουροι πως θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες, νόμιμες πάντα, απαντήσεις στα αρμόδια όργανα..
Οπότε καθώς θεωρούμε ότι ο διαιτητής είναι ικανός, ανερχόμενος και φέρελπις τον παροτρύνουμε να αναγράφει τα γεγονότα 100% όπως γίνονται, να προσέχει λίγο την συμπεριφορά του(ειδικά σε μεγαλύτερους και σε γυναίκες) και να ξεχάσει τα ‘προσωπικά’ γιατί ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο ενώνει και μας κάνει καλύτερους και σοφότερους ανθρώπους. Επίσης να του θυμίσουμε ότι εντός αγωνιστικού χώρου κάθονται συγκεκριμένα άτομα και αριθμός αυτών ενώ απαγορεύεται 50 παιδάκια να κρατούν τα δοκάρια και τα δίχτυα ενώ ο ποδοσφαιριστής μας εκτελούσε το πέναλτι (που χάθηκε).
Καλό καλοκαίρι σε όλους, άλλη μια φορά δηλώνουμε βέβαιοι για τις ικανότητες της ΕΠΣΘ και τις προθέσεις της, καθώς και περήφανοι για την προσπάθεια του ιστορικού Άνθιμου Γαζή, της πρώτης ιδρυθείσας ομάδας του Πηλίου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις