Αλλάζουν πολλά φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου

Η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί πότε θα γίνει, ωστόσο, από τη στιγμή που η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου συνεχίζει – και μάλιστα πιο δυνατή – δεν αποκλείεται η Γ.Σ. να πραγματοποιηθεί τέλος Ιουνίου, αρχές Ιουλίου.

Κι αυτό, προκειμένου να έχουν προχωρήσει αρκετά πράγματα στην ομάδα, να παρουσιαστούν πέρα από τους χορηγούς, ο νέος προπονητής και ορισμένοι παίκτες που θα αποκτηθούν και βάσει ονομάτων, θα είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία.
Η διοικούσα επιτροπή θέλει να φτιάξει μια ομάδα μοντέλο, η οποία να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και να δώσει νέο όραμα στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι αισθάνονται απογοητευμένοι από το γεγονός πως για άλλη μια χρονιά φέτος, ο Ολυμπιακός δεν κατέφερε να υλοποιήσει το στόχο του.
Ήδη οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού συζητούν με προπονητές, έμπειρους, που γνωρίζουν την κατηγορία, αλλά και έχουν και παραστάσεις από την παρουσία τους στον πάγκο ομάδων Β’ Εθνικής.
Φέτος θα αλλάξουν αρκετά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς πέρα από το νέο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα, θα έχουμε αλλαγές προσώπων και στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, ενώ περά από τον γενικό αρχηγό, η ομάδα θα αποκτήσει τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα είναι ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα έχει και αυτός λόγο στις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι.
Η διοικούσα επιτροπή θα στελεχωθεί και με ορισμένα νέα πρόσωπα, όλοι θα έχουν διακριτούς ρόλους στην ομάδα και το Δ.Σ. θα είναι επταμελές, για λόγους ευελιξίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις