Επιστρέφει ο Ρόκας στον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί ακόμη η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου να μην έχει πάρει επίσημα το χρίσμα από τη Γ.Σ. του συλλόγου, όμως ο σχεδιασμός έχει αρχίσει καθώς η ενωτική πρόταση των Τσιμπανάκου και Μποτσιβάλη δεν φαίνεται να βρίσκει αντίπαλο. Οι ερυθρόλευκοι τη φετινή αγωνιστική σεζόν δεν ξεκινούν από το «μηδέν», όπως συνέβη την προηγούμενη, έχοντας το περιθώριο να σχεδιάσουν το τμήμα με μεγαλύτερη άνεση χρόνου κι έχοντας μία καλή βάση σε όλα τα επίπεδα.

Στο αγωνιστικό τμήμα έχει ήδη αρχίσει το ξεκαθάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ ενώ έχουν ξεκινήσει οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ανάμεσα σ’ αυτούς που έχει γίνει κρούση για να ενταχθούν στο ερυθρόλευκο δυναμικό είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τιμήσει τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου για τέσσερα χρόνια. Πρόκειται για τον Στάθη Ρόκα του οποίου η επιστροφή είναι περισσότερο από πιθανή καθώς έχει επιλεχθεί ως ο ποδοσφαιριστής που εκτός από την ηγετική του φυσιογνωμία στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να «κρατήσει» τα αποδυτήρια όποτε το έχει ανάγκη η ομάδα.

Ο 32χρονος μέσος την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Φωστήρα ενώ την προηγούμενη σεζόν πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Πανελευσινιακό. Η πιθανή μετακίνηση του Στάθη Ρόκα στον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι η πρώτη μίας σειράς ποδοσφαιριστών που ενισχύσουν το ερυθρόλευκο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις