Εκεί ποντάρει η ΑΕΚ για Σκόκο

Είναι δύσκολη υπόθεση. Παρά το κλίμα υπεραισιοδοξίας που πάει να διαμορφωθεί, δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι είναι περίπλοκο το θέμα.
Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι το έδαφος για επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ μοιάζει πιο πρόσφορο από κάθε άλλη φορά μετά την αποχώρησή του.

Είναι δεδομένο πλέον ότι υπάρχει επικοινωνία με την πλευρά του «υδραυλικού». Και αναμφίβολα αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο βήμα. Εκεί που ποντάρει όμως η «Ένωση» είναι στη διάθεση που φαίνεται να δείχνει ο ίδιος ο Σκόκο.
Στις πρώτες επαφές που έγιναν μαζί του ο «υδραυλικός» μοιάζει να πείθεται από τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, αλλά και από τις φιλοδοξίες του συλλόγου (που είναι πολύ πιο εφικτές από την προηγούμενη φορά που φορούσε τα κιτρινόμαυρα).
Παράλληλα καταλαβαίνει ότι στην ΑΕΚ υπάρχει οικονομική ασφάλεια, την οποία ούτως ή άλλως υπολογίζει, αλλά με αυτά που συμβαίνουν στη Νιούελς την έχει εκτιμήσει ακόμα περισσότερο.
Αφού διαπιστώνεται λοιπόν θέληση από την πλευρά του, δημιουργείται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί φόρμουλα και με τον αργεντίνικο σύλλογο. Διότι από τη στιγμή που του χρωστά πολλά χρήματα, η διάθεση του Σκόκο μπορεί να αποδειχθεί κομβική για την «απελευθέρωση» από το συμβόλαιο που τον δεσμεύει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις