Πέτρου: «Να τους πληροφορήσω πως έχω οικογένεια…»

Μέσω δήλωσής του στην επίσημη σελίδα του ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ απάντησε ο Άκης Πέτρου στα αρνητικά σχόλια εις βάρος του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο τεχνικός διευθυντής της νέας ομάδας του Βόλου τόνισε πως η ενασχόλησή του με το ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ είναι καθαρά για επαγγελματικούς λόγους και όλοι γνωρίζουν όσα έχει προσφέρει σε Νίκη και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η δήλωση του Άκη Πέτρου:

«Πληροφορήθηκα μετά λύπης μου κάποια αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την παρουσία μου στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Βόλος Ν.Π.Σ. αλλά και την επαγγελματική μου ενασχόληση με τη νέα ομάδα.

Επί σειρά ετών τίμησα τη φανέλα τόσο της Νίκης Βόλου όσο και του Ολυμπιακού Βόλου και όλοι γνωρίζουν ότι σε κάθε παιχνίδι έδινα και την ψυχή μου μέσα στο γήπεδο, αγωνιζόμενος έντιμα.

Σήμερα, για καθαρά επαγγελματικούς λόγους και ύστερα από πρόταση των διοικούντων της ομάδας Βόλος Ν.Π.Σ. αποφάσισα να αναλάβω τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Εάν κάποιοι – λίγοι είναι η αλήθεια – θεωρούν ότι είναι ανέντιμο από την πλευρά μου, το να αποδεχθώ μία καθαρά επαγγελματική πρόταση, τότε λυπάμαι πολύ. Αλλά θα ήθελα να τους πληροφορήσω ότι έχω οικογένεια.

Σε αυτή τη ζωή όλοι κρινόμαστε και εγώ προσωπικά έχω κριθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια για την προσφορά μου στις δύο ομάδες του Βόλου.

Πραγματικά όμως, λυπάμαι αυτούς τους λίγους που δεν σέβονται ιστορία και πρόσωπα.

Τέλος θα συμφωνήσω με κάποιους ότι ήρθε η ώρα να ξεβρομίσει αυτή η πόλη και στα ποδοσφαιρικά δρώμενα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις