Επιστρέφει σαν πρωταθλητής στη Super League ο Απόλλων Σμύρνης!

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Stoiximan.gr Football League είναι ο Απόλλων Σμύρνης! Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 3-0 του ΑΟ Χανιά στη Ριζούπολη για την 33η και προτελευταία αγωνιστική και ό,τι και αν γίνει στην τελευταία «στροφή», η πρωτιά είναι δική της, αφού στο πρόγραμμα για την 34η αγωνιστική είναι ο Πανθρακικός.

Καθολικά ανώτερος ο Απόλλων Σμύρνης από τον ΑΟ Χανιά. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, απέναντι σε ένα σύνολο, που ξεκίνησε το ματς με έντεκα Έλληνες. Στην πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ. Ήταν στο 9′, όταν ο Χιντζίδης έκανε το γέμισμα από αριστερά, ο ο Πετρόπουλος στόπαρε με το στήθος, σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή και σκόραρε (0-1). Στο 10′ ο Διαμαντόπουλος αστόχησε από κοντά, ενώ στο 12′ ο Μπαρτολίνι είχε κεφαλιά που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 19′ η εκτέλεση φάουλ του Κονέ εξουδετερώθηξε από τον Αθανασίου, ενώ η πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων καταγράφηκε στο 21′. Μπαλιά του Κοζάκη στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, γυριστή κεφαλιά του Αποστολόπουλου προ του Χιώτη, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν. και έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Κονέ (22′), Πετρόπουλος (27′) και Διαμαντόπουλος (34′) αστόχησαν, αλλά ο πρώτος στο 36′ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0! Τρομερό γκολ από έναν ικανότατο μέσο.
Όμοια εικόνα και στο δεύτερο μισό, με τον Απόλλωνα να πιέζει και για άλλα τέρματα. Το 3-0 έκανε ο Περογαμβράκης λίγο μετά την είσοδό του στο ματς. Μπήκε στο 48′, στο 50′ δεν βρήκε στόχο με κεφαλιά, αλλά το πέτυχε στο 52′, πάλι με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Κονέ (3-0)! Ο ΑΟΧ είχε τρεις καλές στιγμές στο β’ μέρος, αλλά γκολ δεν έβαλε. Η μία στο 50′, όταν το σουτ του Σταματή πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η δεύτερη αυτή του 87′, όταν από σέντρα του Σταματή, ο Αποστολόπουλος από το ύψος του πέναλτι έστειλε άουτ τη μπάλα. Και η τελευταία το σουτ του Τσουκάνη μέσα από την περιοχή στο 92′, που ανάγκασε τον Χιώτη να διώξει σε κόρνερ. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 3-0 απολύτως δίκαια…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Ομπόντο, Κονέ, Σιατραβάνης (49′ Μπαρμπόσα), Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος (48′ Περογαμβράκης), Πετρόπουλος (70′ Καλλέργης).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θ. Γκάτζιος): Αθανασίου (70′ Λαλί), Μούδιος, Βασιλείου, Αφράτης, Τουγλής (60′ Μέρο), Κοζάκης, Λάσκαρης, Ντούμος (46′ Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Τσουκάνης.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου) Βοηθοί: Μπαλιάκα (Λέσβου), Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις