Νίκη με Αγρ. Αστέρα για να βρεθεί πιο κοντά στην 3η θέση

Για να έχει αξία η νίκη στην Καλαμαριά, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να νικήσει την προσεχή Κυριακή (15/2, 15.00) τον Αγρ. Αστέρα στο ΕΑΚ. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική ανάγκη, πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛ, ενώ θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία της ομάδας, από τη στιγμή που θα μειωθεί κι άλλο η διαφορά από…

…τη Ζάκυνθο (στον ένα πόντο), από τη στιγμή που η ομάδα του Ιονίου θα κάνει το ρεπό της. Η ΑΕΛ, η οποία έχει τρεις βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό, έχει επικίνδυνη έξοδο στην Κατερίνη με τον ανεβασμένο Πιερικό, ο οποίος προέρχεται από συνεχόμενες νίκες.
Χθες Τρίτη όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με την Καλαμαριά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Σήμερα η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση, ενώ το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως για το κυριακάτικο παιχνίδι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στην αποστολή του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα. Ο Γιώργος Θέος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ αποθεραπεύτηκαν οι Χρήστος Ιντζίδης και Αλέξανδρος Νικολιάς. Η μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Χερόν Μπεριάν, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο προχθεσινό ματς και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις