Ultras Αναγέννησης: Πρωτάθλημα στημένο, παίκτες μαριονέτες!

Ανακοίνωση με αιχμηρό περιεχόμενο εξέδωσαν οι Ultras Gate 3 μετά το τέλος του αγώνα της Αναγέννησης με τον ΟΦΗ για την 33η αγωνιστική της Football League. Η οργανωμένη μερίδα οπαδών των Κιτρινόμαυρων αντιτίθεται στην απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του παρατηρητή για την απαγόρευση ανάρτησης

ενός πανό στο σημερινό, τελευταίο ματς της ομάδας στην Καρδίτσα, ενώ σχολιάζει και στη μικρή προσέλευση στο Στάδιο.
Αναλυτικά:
«Πριν την έναρξη του αγώνα (τελικό σκορ ΑΣΑ-ΟΦΗ 0-2), αντιπροσωπεία μας βρέθηκε στο γήπεδο με πανό διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μας και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο τελικά δεν κρεμάστηκε ποτέ!
Το πανό έγραφε «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΜΕΝΟ-ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ-ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ». Αστυνομία και παρατηρητής θεώρησαν το περιεχόμενο του υβριστικό πράγμα που γίνεται δεύτερη φορά για φέτος.
Να αναφέρουμε πως αντίστοιχα πανό έχουν σηκωθεί από πολλούς συνδέσμους διαφορετικών ομάδων περνώντας ένα μήνυμα αντίδρασης και ενότητας γύρω από τους οπαδούς θυμίζοντας πως σε κανένα αγώνα ενάντια στη σαπίλα κανείς οπαδός δεν είναι μόνος.
Δεν μείναμε όμως εκεί καθώς σαν σύνδεσμος συμμετείχαμε σε αντιρατσιστικό τουρνουά 5×5 που στέφθηκε με επιτυχία, παρακολουθώντας την διοργάνωση πλήθος κόσμου -γύρω στα 200 άτομα- σε αντίθεση με το στάδιο που για ακόμη μια φορά ήτανε παντελώς άδειο…
Το πανό διαμαρτυρίας βέβαια μεταφέρθηκε εκεί!!!!
Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 – Ultras Gate 3
AGAINST MODERN FOOTBALL»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις