Κοντά σε αμυντικό κι εξτρέμ η ΑΕΚ

Μπορεί οι υποθέσεις των Νάτσο Σκόκο και Σέρχιο Αραούχο να τραβούν τα βλέμματα των περισσότερων, ωστόσο η ΑΕΚ φαίνεται πως θα προχωρήσει πιο γρήγορα σε κάποιες άλλες προσθήκες.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», έχουν προχωρήσει αρκετά οι υποθέσεις της ενίσχυσης με έναν στόπερ και έναν ακραίο επιθετικό. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός (ει δυνατόν αριστεροπόδαρου) αμυντικού κι ενός ακραίου και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρχουν εξελίξεις.
Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει. Ο Ουρουγουανός Λεάντρο Καμπρέρα, που μένει ελεύθερος από τη Σαραγόσα, είναι ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ισπανός προπονητής, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να αποκτηθεί καθώς ο 26χρονος άσος έχει προτεραιότητα να μείνει στη La Liga.
Όσο για τη θέση του ακραίου, στη λίστα της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Ισαάκ Κουένκα, ο 26χρονος Ισπανός που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και φέτος είχε 26 συμμετοχές και 2 γκολ με τη Γρανάδα, από την οποία μένει ελεύθερος.
Σε ό,τι αφορά στον Νάτσο Σκόκο, καθημερινά γίνεται σαφές πως υπάρχουν καλές προϋποθέσεις για να έρθει κι αυτές σχετίζονται με την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο προπονητής της παραιτήθηκε, ο αντιπρόεδρος συνελήφθη για ατασθαλίες και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, στον οποίο οφείλονται μισθοί πέντε μηνών, έχει φτάσει σε σημείο να πληρώνει για βασικές ανάγκες (όπως π.χ. το ενοίκιο) απλήρωτων συμπαικτών του που δεν έχουν οικονομική ευχέρεια. Επαφές με τον 32χρονο άσο έχουν γίνει και μάλιστα διαμηνύεται στην πλευρά του πως η ΑΕΚ του 2017 δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα των πολλών οικονομικών προβλημάτων όταν είχε αποχωρήσει ο ίδιος από την Ελλάδα. Πέρα από την επιθυμία του Σκόκο, για να γίνει η μεγάλη επιστροφή θα πρέπει, ασφαλώς, να λάβει και ένα ποσό η Νιούελς Ολντ Μπόις και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ωστόσο υπάρχει «φως»…
Όπως και στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, η οποία όμως αποκλείεται να ξεκαθαρίσει σύντομα. Ο Αργεντινός θα είναι στην προετοιμασία της Λας Πάλμας, που αρχίζει στις 10 Ιουλίου, και μετά το πέρας της, ενδεχομένως και μετά τα μέσα Αυγούστου, θα υπάρχουν εξελίξεις. Είναι σαφές πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τότε άπραγη και ήδη κινείται για σέντερ φορ κλάσης, αφού αυτή τη στιγμή σίγουρος στη γραμμή κρούσης θεωρείται μόνο ο Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις