“Επίθεση” σε Χάμιλτον

Μία δήλωση του Lewis Hamilton την οποία μάλλον δεν σκέφτηκε προσεκτικά, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από συναδέλφους του που αγωνίζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μίλησε στη γαλλική εφημερίδα L’ Equipe για το εγχείρημα Indy500 που τόλμησε ο πρώην teammate του, Fernando Alonso.

“Στις πρώτες του κατατακτήριες δοκιμές ήταν πέμπτος. Δεν λέει αυτό κάτι για το επίπεδο του IndyCar; Σπουδαίοι οδηγοί που δεν μπορούν να πετύχουν στη Formula 1, αναζητούν τίτλους σε άλλες κατηγορίες. Όμως το να είναι ο Alonso πέμπτος όταν τέθηκε απέναντι σε οδηγούς που τρέχουν εκεί όλο το χρόνο, είναι… ενδιαφέρον”, είπε ο Hamilton.

H απάντηση ήρθε άμεσα δια στόματος Tony Kanaan. Ο Βραζιλιάνος που έχει στο παρελθόν κερδίσει στα 500 Μίλια της Ιντιανάπολις, έριξε τα βέλη του προς τον Hamilton εκθειάζοντας παράλληλα τον Alonso στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τον αγώνα του Brickyard.

“Είσαι ταπεινός, όχι σαν άλλους συναθλητές σου στην F1, όπως ο Hamilton που έκανε κάποια σχόλια. Τι να πω; Κάποιος που συμμετείχε πέρυσι σε πρωτάθλημα δύο μονοθεσίων και ήρθε δεύτερος, δεν νομίζω πως μπορεί να μας πει πολλά”, είπε με νόημα ο Kanaan.

sport24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις