Μπίσεσβαρ: «Θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στη σεζόν. Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός ήταν καθοριστικός στην πορεία του Δικεφάλου προς την κατάκτηση του τίτλου και σε δηλώσεις του έκανε τη σούμα της φετινής παρουσίας της ομάδας του, αλλά και του ίδιου προσωπικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ στη σεζόν: “Κάναμε μία καλή χρονιά, με πολλούς νέους παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μην σκύψουμε το κεφάλι και να επανέλθουμε καλύτεροι στη νέα σεζόν, με όλους τους παίκτες διαθέσιμους”.

Για το αν θεωρεί πετυχημένη τη σεζόν για τον ΠΑΟΚ: “Κατά τη γνώμη μου, θέλαμε και τη δεύτερη θέση. Κι αυτό μας απογοητεύει κάπως. Το Κύπελλο τα έκανε όλα καλύτερα. Όλοι είναι λίγο λυπημένοι, θέλαμε να παίξουμε και στο Champions League, αλλά η σεζόν ήταν καλή για μας. Σε ορισμένα παιχνίδια δεν παίξαμε καλά και αυτό είναι φυσιολογικό στη διάρκεια μίας αγωνιστικής περιόδου. Θα είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί του χρόνου και θα κερδίσουμε περισσότερα”.

Για την δική του απόδοση φέτος: “Ήμουν λίγο πεσμένος στην αρχή γιατί δεν έπαιζα, αλλά στην πορεία βελτιώθηκα, ένιωθα καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι και στη νέα σεζόν”.

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να πάρει τον τίτλο: “Δεν ξέρω…. Φέτος πήραμε το Κύπελλο και πέσαμε λίγο στα πλέι οφ. Δείξαμε ότι μπορούμε να να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Είδατε ότι στα playoffs όλα τα ματς ήταν στο 1-0 και νομίζω έπαιξε καθοριστικό ρόλο ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν κάναμε το εύκολο γκολ κι αυτό ήταν το πρόβλημα”.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την επιλογή του να πάει στον ΠΑΟΚ: “Είμαι χαρούμενος, το ίδιο και η οικογένειά μου με τη ζωή εδώ. Η ομάδα είναι καλή, ποτέ δεν ξέρεις, όμως, τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο. Θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, είμαι χαρούμενος εδώ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις