Συζητά με προπονητές ο Ολυμπιακός Βόλου

Το θέμα του προπονητή απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου, έχουν γίνει συζητήσεις με δύο προπονητές, οι οποίοι επιθυμούν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Ο ένας έχει εργαστεί με επιτυχία στην ομάδα στο παρελθόν και είναι από τους έμπειρους Έλληνες τεχνικούς.

Ο άλλος είναι προπονητής τα επτά τελευταία χρόνια, δουλεύοντας – κυρίως – σε ομάδες Γ’ Εθνικής στο νότιο όμιλο, δίχως, πάντως, να έχει επιδείξει σημαντικές επιτυχίες με τους συλλόγους που εργάστηκε. Ως ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε μεγάλη ομάδα της Αθήνας.
Το ζήτημα του προπονητή είναι άμεσης προτεραιότητας για τη διοικούσα επιτροπή και αναμένεται να κλείσει το προσεχές δεκαήμερο, προκειμένου να προχωρήσουν και τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θα έχει λόγο στο μεταγραφικό σχεδιασμό – όπως είναι το σωστό σε μια ομάδα – και μαζί με τον τεχνικό διευθυντή που θα προσληφθεί άμεσα και τους κ.κ. Τσιμπανάκο-Μποτσιβάλη, θα κάνουν τις μεταγραφές. Όσον αφορά τον τεχνικό διευθυντή, άμεσα θα γίνει γνωστό το όνομά του. Έχει συμφωνήσει με τη διοικούσα επιτροπή, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο εργάστηκε σε ομάδα της Footblall League, με τη συνεργασία του να ολοκληρώνεται τις προσεχείς μέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις