Περίεργοι στοιχηματισμοί σε επτά παιχνίδια της Football League

Η Federbet, η μη κερδοσκοπική εταιρία που ασχολείται με την καταπολέμηση του παράνομου στοιχηματισμού, βάζει στο στόχαστρό της επτά παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών της Football League και θέτει τα ερωτήματά της αναφορικά με τα ποσά που πόνταραν πάνω τους.

Ξανά στο στόχαστρο παράνομου στοιχηματισμού βρίσκονται αγώνες της Football League, με τη Federbet να θέτει ερωτήματα σχετικά με επτά παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών της φετινής σεζόν.

Η Federbet, η μη κερδοσκοπική εταιρία που ασχολείται με την καταπολέμηση του παράνομου στοιχηματισμού, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook κάνει λόγο για ύποπτα πονταρίσματα σε αγώνες τόσο στη Ρωσία όσο και στην Ελλάδα.

Στη χώρα μας βάζει στο στόχαστρο επτά ματς της Football League τονίζοντας πως «η Ελλάδα δεν σταματά να μας εκπλήσσει με παιχνίδια που πρέπει να συγκεντρώσουν την προσοχή των ποδοσφαιρικών αρχών. Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της δεύτερης κατηγορίας ήταν πλούσιες σε περίεργα παιχνίδια».

Στη συνέχεια επισημαίνει τα παιχνίδια που έχει στο στόχαστρό της και τα περίεργα πονταρίσματα που έγιναν στους συγκεκριμένους αγώνες, ενώ τα συνοδεύει και με τα σχετικά βίντεο.

Η Federbet αναφέρει, λοιπόν, στην ανάρτησή της στο facebook:

«Τα Χανιά είναι ένας από τους πρωταθλητές σε ύποπτα πράγματα. Έχει βρεθεί στα υπόψιν μας και στο παρελθόν. Και τώρα… Αρχικά χάσανε από τα Τρίκαλα με 1-6 με τεράστια στοιχήματα σε ευρύ χάντικαπ και στο over 3,5.

Και μετά, μια βδομάδα αργότερα, τα Χανιά ηττήθηκαν από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0 με γιγαντιαία στοιχήματα στα over 2,5.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι ακόμα μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας που θα πρέπει να ερευνηθεί από τις αρχές. Αρχικά ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Αχαρναϊκό. Φαίνεται ότι οι παίκτες του στοιχήματος πίστεψαν πολύ σε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί πολύ απλά σπάσανε όλα τα πονταρίσματα στο 1-1 ως ακριβές σκορ. Μία βδομάδα αργότερα η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε από τον ΟΦΗ με παρόμοια ασύλληπτα στοιχήματα.

Άλλα τεράστια πονταρίσματα επιβεβαιώθηκαν από τα αποτελέσματα στην Ελλάδα:

Πανελευσινιακός – Καλλιθέα (over 2) 1-3

Αιγινιακός – Αχαρναϊκός (άσος και over) 3-1

Παναιγιάλειος – Πανελευσινιακός (άσος και over) 4-0».

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις