Κούγιας για Ηρακλή και μεταγραφές

Στο ΑΕΛ RADIO φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για την απόφαση σχετικά με τον Ηρακλή, τις μεταγραφές της ΑΕΛ, την περίπτωση του Αγκάνοβιτς, τον Βαγγέλη Μόρα και όχι μόνο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την απόφαση που βγήκε σχετικά με τον Ηρακλή, είπε:

«Εγώ είχα διαφορετική άποψη σχετικά με την απόφαση. Όμως όταν εκδίδονται τέτοιες αποφάσεις από ανώτατους δικαστές τότε πρέπει να τις σεβαστείς. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη αυτή για τον Ηρακλή. Ευτυχώς δεν ήμασταν εμείς στη θέση του Λεβαδειακού. Η μόνο ελπίδα που έχει ο Λεβαδειακός είναι να «πατήσει» στο ότι όποιος δεν πάρει αδειοδότηση υποβιβάζεται. Ο Ηρακλής θα επικαλεστεί ότι αυτό δεν έχει προβλεφθεί στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και από τη στιγμή που δεν μπήκε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Εάν όμως τελικά υποβιβαστεί ο Ηρακλής λόγω της αδειδοτήσεως εκεί υπάρχει ενδεχόμενο να εμπλακεί και ο Άρης.»

Για τις μεταγραφές της ΑΕΛ, τόνισε:

«Αύριο θα τελειώσει και το θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων. Εκεί θα έχουμε μια έκπληξη. Αύριο θα έχουμε μια μεταγραφή ενός νεαρού τερματοφύλακα που έχει παίξει Σούπερ Λιγκ αλλά είναι μόλις 18 ετών. Περιμένουμε να δούμε με ποιον τερματοφύλακα θα πλαισιώσουμε τον Θεοδωρόπουλο.»

Για την πρόταση που έγινε στον Αγκάνοβιτς, σχολίασε:

«Μού έστειλέ ένα μήνυμα ότι είναι ερωτευμένος με την ΑΕΛ και την πόλη. Θέλει με την ΑΕΛ να βγει στην Ευρώπη. Εκτιμάει πολύ τον προπονητή της Βιτορούλ. Είναι ένα συγκινητικό μήνυμα. Έχουμε βρει έναν πολύ μεγάλο άνθρωπο και ηγέτη στην ΑΕΛ.»

Για τον Βαγγέλη Μόρα, ανέφερε:

«Η ΑΕΛ έχει κάνει μια σημαντική πρόταση στον Μόρα με υπέρβαση. Έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο στο Μπάρι. Έπαιξε 25 αγωνιστικές συνέχεια εκεί. Έχει 5 χρόνια στην Ιταλία και όλοι μας ξέρουμε τι σημαίνει Μόρας. Χρειαζόμαστε δύο στόπερ. Μακάρι ο ένας να είναι ο Μόρας.»

Για την περίπτωση του Ηλία Φυντάνη, είπε:

«Βοηθός προπονητή θα είναι ο κ. Φυντάνης. Παραμένει και τεχνικός διευθυντής. Θα έχει δύο πόστα στην ΠΑΕ.»

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις