Οι επτά αποχωρήσεις από το ρόστερ της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν με την κατάκτηση της La Liga και του Champions League, ωστόσο προμηνύονται αποχωρήσεις από το ρόστερ των «μερένγκες». Πιο συγκεκριμένα από τον ισπανικό σύλλογο θα αποχωρήσει σίγουρα ο Φάμπιο Κοεντράο, που έχει συμφωνήσει σε όλα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ μία ανάσα από την έξοδο βρίσκεται και ο Χάμες Ροντρίγκες.

Την ίδια στιγμή μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να πλέκει συχνά το εγκώμιο του Άλβαρο Μοράτα, αλλά ο ταλαντούχος Ισπανός επιθετικός είναι δύσκολο να βρει χώρο στο αρχικό σχήμα λόγω… Καρίμ Μπενζεμά.
Παράλληλα το «φλερτ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι νέο, αλλά τώρα φαίνεται να είναι πιο έντονο από ποτέ. Ο Νταβίντ Ντε Χέα αναμένεται να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο καθώς ετοιμάζει τις βαλίτσες επιστροφής του στην Ισπανία.
Σε περίπτωση που η απόκτησή του διεθνούς Ισπανού γκολκίπερ από τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρωθεί, τότε το μέλλον ενός εκ των Κέιλορ Νάβας και Κίκο Κασίγια είναι εκτός… Μαδρίτης. Μάλλον ο πρώτος, καθώς είναι πιο δύσκολο για τον Κοσταρικανό να μείνει ως αναπληρωματικός.
Ο Ντανίλο είναι άλλη μια… ιδιάζουσα περίπτωση. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μπακ δέχεται επιδοκιμαστικά σχόλια από τον Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να βρει άλλη επαγγελματική στέγη (μάλλον κι αυτός οδεύει προς Ίντερ…) προς αναζήτηση μεγαλύτερου χρόνου συμμετοχής.
Ως δανεικός αναμένεται να αποχωρήσει και ο Μαριάνο Ντίας. Ο Γάλλος προπονητής των «μερένγκες» πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του 23χρονου επιθετικού, αλλά ο συνωστισμός ποιότητας στη συγκεκριμένη θέση του δείχνουν την προσωρινή έξοδο, ώστε να επιστρέψει δριμύτερος. Ήδη, Μπέτις, Ντεπορτίβο και Μάλαγα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις