Ευαγγελός και Κουλάκογλου χάρισαν τη νίκη στη Δάφνη 0-2 τον Απόλλωνα

Πήρε τη ρεβάνς η Δάφνη από τον Απόλλωνα Καναλίων αφού πέρασε από την έδρα του πετυχαίνοντας δύο γκολ. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα των Καναλίων είναι η μοναδική που κατάφερε να κερδίσει τους ”πράσινους” στο φετινό πρωτάθλημα στον πρώτο γύρο.
Το 0-1 με ατομική προσπάθεια του Ευαγγελού από τα αριστερά…

…στο 25΄και το δεύτερο γκολ από τον Κουλάκογλου με κοντινή προβολή στο 79ο λεπτό. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια. Το ένα στο 15΄ μετά από σέντρα του Ευαγγελού κεφαλιά του Τσομπανόπουλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μουράβα, και στο 92΄δηλαδή λίγο πριν την λήξη του αγώνα κεφαλιά του Τσάτσου χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Για τους γηπεδούχους που δεν είχαν πολύ καλή εμφάνιση σήμερα πριν το 1-0 ο Βασιλείου βρέθηκε μόνος του στην περιοχή όπως και ο Παναγιωτάκης που δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ αφού ο Χατζηβασιλείου επενέβη σωτήρια. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιαννακούρας από καλή θέση δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
ΑΠΟΛΛΩΝ(Ρέππος): Μουράβας, Παναγιωτάκης, Βαρσαμάς, Καρπούχας, Φώτου, Παπαπορφυρίου, Μωραΐτης, Βασιλείου, Καραβάς(46΄Γιαννακούρας), Κόκκαλης, Κερμελής(70΄Ψαθάς)
ΔΑΦΝΗ(Σταμπουλής): Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Λούκας, Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Παπαστεργίου, Κουλάκογλου(82΄Φιλοσόγλου), Παπαδόπουλος, Τσομπανόπουλος(88΄Αγγ. Βλιώρας), Ευαγγελός(70΄Σίμος), Δεμίρης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις