Ζητούμενο η διοικητική ηρεμία στον Ολυμπιακό Βόλου

Το τοπίο, όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι στον Ολυμπιακό Βόλου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας, εν όψει της νέας χρονιάς. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, έχει κάνει πολλές κινήσεις το τελευταίο διάσημα, για να φέρει κοντά

τους Μποτσιβάλη-Τσιμπανάκο, όμως κάτι συμβαίνει πάντα και εκεί που φαίνεται πως υπάρχει ταύτιση απόψεων, για το πώς θα λειτουργήσει η ομάδα, έρχονται τα πάνω-κάτω.
Οι δύο άνδρες έχουν αποδεχθεί ορισμένους κανόνες, τους οποίους οφείλουν να τηρήσουν στην από κοινού διοίκηση της ομάδας. Μόνο έτσι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει. Η εμπιστοσύνη είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, το οποίο θα πρέπει να υπάρχει στις σχέσεις Μποτσιβάλη-Τσιμπανάκου για τη σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί περισσότερο δυνατός, ενισχυμένος και με έναν και μοναδικό στόχο. Την άνοδο στην Football League. Αν αυτός ή αυτοί που θα αναλάβουν τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, τη γνώση και την εμπειρία να φτιάξουν μια άκρως ανταγωνιστική και αξιόλογη ομάδα, δίνοντας όραμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, τότε καλύτερα να μην ασχοληθούν. Δεν αντέχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να δουν την ομάδα τους για μία ακόμη χρονιά να βολοδέρνει στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η ποιότητα του οποίου φέτος αναμένεται χειρότερη από πέρυσι.
Δικαιολογημένα μετά ο απογοητευμένος και πικραμένος κόσμος του Ολυμπιακού θα γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις