Π. Μποτσιβάλης: Συμφωνήσαμε γραπτώς και θα τηρηθούν όλα

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico» μίλησε σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο οποίος τόνισε πως συνεχίζει να συμπορεύεται στη διοίκηση μαζί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο και δεν υπάρχει ρήξη στις σχέσεις τους. Παραδέχθηκε πως υπάρχουν διαφωνίες σε ορισμένα πράγματα, ωστόσο, και οι δύο να ηγηθούν και φέτος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Ο Ερασιτέχνης αναμένεται να προβεί σε νέα ανακοίνωση, προκειμένου να πληροφορήσει τους φιλάθλους για το πώς έχουν τα πράγματα στον Ολυμπιακό Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο:
Για το αν υπάρχει ρήξη στις σχέσεις του ίδιου με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο:
«Σε μία ομάδα υπάρχουν πάντα διαφωνίες. Το θέμα είναι να μη βγαίνουν προς τα έξω. Αν συμφωνούσαν όλοι, θα προχωρούσε μπροστά και η χώρα. Μέσα από τις διαφωνίες βγαίνουν καλά πράγματα. Νομίζω ότι έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλος ντόρος και μ’ αυτό το θέμα και με άλλα θέματα. Μόλις ακούμε κάτι, αμέσως γράφονται πολλά. Τίποτα δεν ισχύει. Εμείς σήμερα ή αύριο θα βγάλουμε ανακοίνωση μαζί με τον Ερασιτέχνη. Δεν υπάρχει θέμα στις σχέσεις μου με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Μπορεί να διαφωνούμε σε κάποια πράγματα ή και να τσακωθήκαμε για ορισμένα ζητήματα. Πρέπει αυτά να γράφονται;».
Ο κ. Μποτσιβάλης διέψευσε τοπική ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία υπάρχει ενδιαφέρον από τον ίδιο να αναμιχθεί με τα διοικητικά του Πιερικού: «Γράφτηκε ότι πάω στον Πιερικό. Αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να πήγα στην Κατερίνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Θα μιλάω με όλον τον κόσμο και θα πηγαίνω σε όλες τις πόλεις, να βλέπω φίλους, να τους συμβουλεύομαι και να τους συμβουλεύω».
Για το αν θα υπάρχουν διακριτοί ρόλοι στην ομάδα από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής:
«Και πέρσι υπήρχαν ρόλοι στην ομάδα και είναι γεγονός πως έγιναν λάθη. Φέτος θα τηρηθούν όλα. Είναι προσυμφωνημένα, γραμμένα και τελειωμένα. Πάντοτε ο πρόεδρος έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά ο πρόεδρος έχει και συμβούλους. Εμείς έχουμε τρεις-τέσσερις συμβούλους. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, γιατί πρέπει να πλαισιωθεί η ομάδα με συγκεκριμένα ονόματα».
Για τον αν η ομάδα θα έχει οικονομική στήριξη από επιχειρηματίες και εταιρείες με τη μορφή χορηγίας:
«Θα υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που θα συμβάλουν οικονομικά στην ομάδα. Λόγω κρίσης, θα πρέπει να διευρυνθεί το σχήμα και οι χορηγοί να είναι πιο πολλοί. Αν κάποιοι απ’ αυτούς τους επιχειρηματίες θα πλαισιώσουν τη διοικούσα επιτροπή, θα τα δούμε».
Για το αν έχει αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς:
«Μιλάμε με ποδοσφαιριστές, αλλά όταν δεν έχεις κάτι σίγουρο, δεν μπορείς να το ανακοινώσεις. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα από πέρυσι και όταν θα έχουμε τον νέο προπονητή, τότε θα αποφασίσομε ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ. Μη συγκρίνετε την περσινή κατάσταση που υπήρχε στην ομάδα με τη φετινή».
Ο κ. Μποτσιβάλης ερωτηθείς για το μπάτζετ της νέας χρονιάς και αν αυτό θα είναι μεγαλύτερο από πέρυσι, δεν απάντησε συγκεκριμένα: «Θα δούμε ποιο θα είναι το μπάτζετ. Πέρυσι δεν έφταιγε το μπάτζετ που δεν ανέβηκε ο Ολυμπιακός κατηγορίας. Φέτος θα τα δούμε πιο ώριμα τα πράγματα».
Για το πώς σχολιάζει την έλευση και τρίτης ομάδας στον Βόλο:
«Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω, γιατί δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη. Ομάδα δεν υπάρχει στην ουσία και δεν ξέρουμε πού θα παίξει. Δεν είμαι υπέρ των πολλών ομάδων, όπως άλλωστε το έχω δηλώσει».
Για το αν θα δεχθεί ο Ολυμπιακός να μπει σε κλήρωση, καθώς με την έλευση του Βόλος Ν.Π.Σ. οι ομάδες που θα παίξουν στην Γ’ Εθνική κατηγορία είναι πέντε, ο κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης τόνισε: «Για το θέμα αυτό θα πάρουμε απόφαση με τον Ερασιτέχνη. Εμείς απαρτίζουμε τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαίρου, ωστόσο, δρούμε από κοινού με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη».
Τέλος για την έδρα που θα έχει ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, δεν ήταν σαφής αν αυτή θα είναι το Πανθεσσαλικό: «Θα τα δούμε όλα την ερχόμενη εβδομάδα. Θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις