Μαντζανάς: «500.000 ευρώ το Μ.Κ. του Απόλλωνα Λάρισας»

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ έκανε ο βασικός χρηματοδότης του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις στον σύλλογο ενόψει της νέας χρονιάς στη Football League αναφέροντας πως στην προσεχή Γενική Συνέλευση για την σύσταση της 5αμελής Διουκούσας Επιτροπής του Ερασιτέχνη θα μπουν οι βάσεις για την σύσταση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας η οποία θα ξεκινήσει με Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 500 χιλιάδων ευρώ.

Παράλληλα, ο Μαντζανάς είπε πως θα υπάρξουν ραντεβού με παίκτες της ομάδας με σκοπό να συζητηθεί η ανανέωση της συνεργασίας ή ο τερματισμός αυτής, ενώ σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό υποστήριξε πως δεν υπάρχουν προς το παρόν επίσημες ανακοινώσεις παικτών με τον Απόλλωνα Λάρισας να περιμένει το τέλος της Football League αφού υπάρχουν παίκτες που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και ενδιαφέρουν την ομάδα όμως σε καμία περίπτωση δεν θέλουν στην ομάδα της Φιλιππούπολης να δημιουργήσουν… εντάσεις στις ομάδες και αυτός είναι ο λόγος που περιμένουν την λήξη.

Αναλυτικά:

«Εχουμε τη Γενική Συνέλευση μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ η ακριβής ημερομηνία θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να εκλέξουμε στον Ερασιτέχνη μία 5αμελη Διοικούσα Επιτροπή θα πάρει ΑΦΜ σαν ΠΑΕ η οποία θα τρέχει τα θέματα με τα συμβόλαια παικτών και όλων αυτών των θεμάτων και θα ορίσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου όπου θα μπουν και τα μέλη που θέλουν για να βοηθήσουν.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Απόλλωνα θα είναι αρχικά 500 χιλιάδες ευρώ.

Τώρα τρέχουμε για τα διαδικαστικά τα χαρτιά για την σύσταση της ΠΑΕ ενώ έχουμε ξεκινήσει τις επαφές με επιχειρηματίες που θέλουν να μετέχουν στο νέο Διοικητικό σχήμα. Τίποτα δεν μπορεί να ανακοινωθεί προς το παρόν αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το αγωνιστικό πλάνο της σεζόν: «Με τον κ. Θεοδοσιάδη έχουμε ένα πλάνο και περιμένουμε το τέλος της Β’ Εθνικής για να μην δημιουργήσουμε θέματα και στις άλλες ομάδες. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μας ενδιαφέρουν από εκεί και θα μιλήσουμε μαζί τους όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Θα κάνουμε κουβέντα και με τους παίκτες μας. Θα μιλήσουμε προσωπικά με τον κάθε παίκτη όπου θα του μεταβιβάσουμε το αν θα παραμείνει στο σύλλογο ή όχι.

Την άλλη βδομάδα θα υπάρξουν κάποιες επίσημες ανακοινώσεις και για κάποια άλλα θέματα και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις».

Για τις εξελίξεις στην ομάδα: «Βρισκόμαστε σε περίοδο οργασμού. Είναι πάρα πολλά τα θέματα που προκύπτουν καθημερινά και χρειάζεται πολύ καλή μεταχείριση. Επειδή δεν ανακοινώνεται κάτι δεν σημαίνει ότι δεν τρέχουν οι εξελίξεις στον Απόλλωνα.  Είναι πάρα πολλά τα θέματα που πρέπει να λυθούν και πιστεύω ότι θα λυθούν γρήγορα».

Για την συνεργασία με Αθλητικό Κέντρο: Προσπαθούμε να βρούμε Αθλητικό Κέντρο για να προπονείται η ομάδα και να παίζει και η Κ19 τα παιχνίδια της. Είμαστε κοντά σε μία σημαντική συμφωνία σε αυτόν τον τομέα. Επίσης αναμένεται να συνεργαστούμε φέτος με Εργομετρικό Κέντρο σχετικά με τις αιματολογικές εξετάσεις, τα ιατρικά και εργομετρικά των παικτών καθώς είναι ένας τομέας που μας ενδιαφέρει.

Για τα διαρκείας και την έδρα: Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας οι οποίες θα είναι για το Αλκαζάρ σε πρώτη φάση. Ο στόχος όπως γνωρίζεται είναι να αγωνιστούμε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Θα δαπανήσουμε πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ για καθίσματα, θεωρεία, ασφάλεια, η φυσούνα, τουαλέτες και έχουν δρομολογηθεί να γίνουν και θα γίνουν.

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις