Θ. Θεοδώρου: Δεν συζήτησα καν με τη διοίκηση του Αλμυρού

Ο Θάνος Θεοδώρου δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του Γ.Σ. Αλμυρού χωρίς ποτέ να κληθεί να συζητήσει με τη διοίκηση. Όμως σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε ότι σέβεται αυτή την απόφαση.

Στην εκπομπή του Βόλος 9.86 «Η Τρόικα των Σπορ» και στους Σάκη Νταφέκα, Κώστα Κρίκη μίλησε ο Θάνος Θεοδώρου. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ότι ποτέ δεν συζήτησε με τη διοίκηση το ενδεχόμενο της παραμονής του στον Γ.Σ. Αλμυρού και ότι το «διαζύγιο» ήταν απόφαση της διοίκησης του συλλόγου την οποία σέβεται. Αναλυτικά:
Για το «διαζύγιο» με τον Γ.Σ. Αλμυρού: «Προφανώς η διοίκηση είχε κάποιες σκέψεις για τη νέα χρονιά, όσον αφορά τη θέση του προπονητή και αυτές είναι σεβαστές. Η αλήθεια είναι ότι δεν συζήτησα καθόλου με τη διοίκηση από την ημέρα που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Έτσι, μου έδωσαν να καταλάβω ότι ήθελαν κάτι άλλο. Σέβομαι αυτή την απόφαση και την άλλη προοπτική που οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να δώσουν στην ομάδα».
Για το αν ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει: «Το ξεκίνημα της χρονιάς ήταν δύσκολο, αλλά την όλη πορεία την ευχαριστηθήκαμε και πραγματικά την απολαύσαμε. Όλοι στη θέση μου θα ήθελαν να συνεχίσουν με το κάτι παραπάνω, αλλά όπως προείπα οφείλω να σεβαστώ την απόφαση της διοίκησης. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Όποιος και να έλθει μετά από μένα θα πρέπει να τρέξει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους διότι η κατηγορία είναι ανώτερη και ο προγραμματισμός έχει μείνει πίσω. Ο νέος προπονητής πρέπει να δει τους παίκτες και να κρίνει ποιοι πρέπει να μείνουν στον Γυμναστικό, αλλά και τι λείπει από την ομάδα».
Για τον κόσμο του Γυμναστικού: «Όταν λέω ότι ευχαριστήθηκα την πορεία μας, εννοώ σε όλο το φάσμα. Η αγάπη του κόσμου μου δίνει κίνητρο και ψυχολογία διότι μου δείχνει ότι κάποια πράγματα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν. Αυτά αναγνωρίστηκαν και το εισέπραξα από τους φιλάθλους».
Για το αν του ζητηθεί να συνεχίσει στην ομάδα από άλλο πόστο: «Δεν υπάρχει αυτή η προοπτική. Δεν μου ζητήθηκε ποτέ. Εξάλλου, από την ομάδα δεν λείπει ένας τεχνικός διευθυντής π.χ. Άλλα πράγματα είναι που λείπουν».
Για τα σχέδιά του ενόψει της νέας χρονιάς: «Δεν μπορώ να πω ακόμη τι θα συμβεί. Υπάρχουν κάποιες ανεπίσημες επαφές, αλλά μέχρι να πάρουν επίσημη μορφή έχουμε καιρό. Εκείνο που με απασχολεί περισσότερο στην ομάδα που θα πάνω είναι να υπάρχει οργάνωση και κάποιος αγωνιστικός στόχος.
Για παράδειγμα δεν είχα πρόβλημα να πάω στον Ρήγα την περίοδο 2008-09, όταν ήταν προτελευταίος στη Δ’ Εθνική. Στον β’ γύρο κάναμε πορεία πρωταθλητισμού, αλλά επειδή είχαμε μείνει αρκετά πίσω στον α’ τελικά πέσαμε για δύο μόνο πόντους. Δεν με απασχολεί να πάω σε μία ομάδα που βρίσκεται χαμηλά αρκεί να υπάρχει κίνητρο».
Για το αν θα επιθυμούσε πρόταση από τη Γ’ Εθνική ή το τοπικό πρωτάθλημα: «Η λογική λέει ότι θέλεις να δουλεύεις όσο γίνεται ψηλότερα. Κάποτε δούλευα πολύ παραπάνω, αλλά πήγα και στο τοπικό και μάλιστα στη Β’ κατηγορία με τους Νέους Αθλητές Νίκης. Όπως προείπα έχει να κάνει με το όλο πλάνο και το κατά πόσο είναι αξιόλογο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις