Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου διοργανώνει η Ένωση Λεχωνίων

Ο σύλλογος Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, υπό την αιγίδα Περιφέρειας, αλλά και με την στήριξη και βοήθεια της ΕΠΣΘ, διοργανώσει το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου, για 2η συνεχόμενη χρονιά από την ένωσή του, το Πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου, το οποίο γίνεται θεσμός και ευρέως γνωστό, πλέον, σε όλες τις μεγάλες ακαδημίες στην Ελλάδα.

Η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει 25 μεγάλες ακαδημίες από Θεσσαλία, Κεντρική Ελλάδα, Πιερία και Μαγνησία όπως: ΑΕΛ, ΑΟ Τρίκαλα, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γιώτσας, Ατρόμητος Κατερίνης, Εθνικός Καρδίτσας, Α.Σ. Μετέωρα, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πλίτση, Αίαντα Λαμίας, Soccer Club Serpanos, Τοξότες Λάρισας, Α.Π. Ελασσόνας, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Αγία Άννα, Αγία Παρασκευή, Α.Σ. Μαγνησιακός, Α.Π.Ο.Β., Θησέας, Σαρακηνός, Α.Ε. Διμηνίου, Διαγόρας Στεφανοβικείου, ΑΕ 2002, Κένταυρος Ν.Π.
Επίσης, θα δημιουργηθεί ένας όμιλος μόνο με κορίτσια, με συλλόγους που συμμετέχουν στην Α’ και Β’ Εθνική γυναικών, όπως η ΑΕΛ, ο Α.Σ. Βόλος 2002, Α.Ο. Αετός, Μαγνησιακός.
Σκοπός, αλλά και στόχος του τουρνουά, είναι το παιχνίδι και η διασκέδαση για όλους, χωρίς βαθμολογίες, χωρίς πίεση, αλλά μόνο χαρά και διασκέδαση.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους υπεύθυνους των ακαδημιών, αλλά και τους προπονητές τους για την συμμετοχή στο τουρνουά, την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ηθική και υλική στήριξή της, τον Δήμο Βόλου, την ΕΠΣΘ, το Δ.Σ. αλλά και όλους τους φίλους, γονείς, εθελοντές του συλλόγου για την αμέριστη συμπαράστασή τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις